Yemekteyiz Best Of Hüseyin Işıklar kimdir? Kaç yaşında? Nereli

Tv8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'de Best Of maratonu devam ediyor. Yemekteyiz'de en iyilerin yarıştığı Best Of haftası 25 Şubat Pazartesi günü başladı. Yemekteyiz Best Of haftasının dördüncü günü yarışmacısı Hüseyin Işıklar kimdir? Hüseyin Işıklar merak ediliyor.

Yemekteyiz Best Of Hüseyin Işıklar kimdir? Kaç yaşında? Nereli
Yayın Tarihi: 28.02.2019 16:07:00

Tv8'in çok sevilen programı Yemekteyiz yarışmasında en iyilerin yarıştığı Yemekteyiz Best Of maratonu tüm hızıyla devam ediyor. En iyi yarışmacıların yeniden yarıştığı Yemekteyiz Best Of haftalarında tartışma ve rekabet had safada oluyor. 

Yemekteyiz Best Of haftası 25 Şubat Pazartesi günü başladı. Yemekteyiz Best Of 4. gün yarışmacısı Hüseyin Işıklar kimdir? Yemekteyiz Best Of haftasının 4. gününde Hüseyin Işıklar kaç puan aldı? İşte Hüseyin Işıklar ile ilgili merak edilenler...



Peki Hüseyin Işıklar kimdir? Kaç yaşında? Nereli

Yemekteyiz Best Of 4. gün yarışmacısı Hüseyin Işıklar 36 yaşında ve evli.


Aslen Bilecikli olan Hüseyin Bey İstanbul'da yaşıyor. 

Fitness antrenörü olan Hüseyin Işıklar tam bir doğal yaşam tutkunu. 

Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de ilginç menüsü ve doğal yaşam tutkusu ile yarışmaya damga vuran Hüseyin Işıklar katıldığı yarışmada Sinan Bey'le yaşadığı polemikle çok konuşulmuştu.

Bir önceki yarışmada sonuncu olan Hüseyin Bey bu kez birinci olmak istiyor.

Bu kez çok daha iddialı olan Hüseyin Işıklar, Yemekteyiz Best Of'da menüsüne çok güveniyor.

Hüseyin Bey'in neler yapacağını, yemeklerinin nasıl olacağını ve günün sonunda kaç puan alacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR