Yemekteyiz Günay Aktağ kimdir? Memleketi neresi Yaşı kaç

Tv8'in hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Yemekteyiz 3. sezon 19 Ağustos pazartesi günü başladı. Birbirinden ilginç yarışmacılarıyla yeni sezonuna merhaba diyen Yemekteyiz'in 3. gününde Günay Aktağ ev sahipliği yapacak. Peki Yemekteyiz Günay Aktağ kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Yemekteyiz Günay Aktağ kimdir? Memleketi neresi Yaşı kaç
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:35:00

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz'in yeni sezonu başladı. 19 Ağustos pazartesi günü üçüncü sezonu başlayan yarışmanın yeni sunucusu Seda Sayan oldu. Ellerinin lezzetlerine çok güvenen 5 kişinin yarıştığı yarışmada haftanın ortasında Günay Aktağ yarışacak. Hal böyle olunca Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı ​Günay Aktağ kimdir? her yerde aranıyor. Hadi Gelin Günay Aktağ'ın hayatına birlikte bakalım.

Yaptığı eleştirilerle Seda Sayan'ı kızdıran Günay Aktağ kendi evinde nasıl yemekler yapacak, rakiplerine ne tepkiler verecek? çok merak ediliyor. 


YEMEKTEYİZ GÜNAY AKTAĞ KİMDİR? NERELİ

Yemekteyiz 3. günün ev sahibi Günay Aktağ, 52 yaşında ve aslen Rizeli. Evli ve 2 çocuk annesi olan Günay Hanım küçük yaşta tek kolunu kaybetmiş. Bunu hiçbir zaman dert etmeyen ve hayatına devam eden Günay Aktağ boş zamanlarında ev işleriyle ve bahçesiyle ilgileniyor. 

Oldukça hırslı olan Günay Hanım ne yemekler yapacak, kaç puan alacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR