Yemekteyiz Yadigar Teski kimdir? Nereli kaç yaşında

Tv8 ekranlarının fenomen yemek yarışması Yemekteyiz'in yeni sezonu başladı. Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmada 19 Ağustos pazartesi gününün ev sahibi Yadigar Teski olacak. Hal böyle olunca Yadigar Teski kimdir? çok merak edilidi. Biz de sizler için Yadigar Hanım'ı araştırdık bulduk.

Yemekteyiz Yadigar Teski kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:18:00

Haziran ayında sezon finali yapan Yemekteyiz 19 Ağustos pazartesi günü ekranlara geri döndü. Yeni sezonuyla 19 Ağustos günü başlayan Yemekteyiz'de 1. gün yarışmacısı Yadigar Teski olacak. Hal böyle olunca Yagidar Teski kim? Kaç yaşında nereli? Menüsünde neler var? çok merak edildi. Detaylar haberimizde...

Onur Büyüktopçu'nun yerini Seda Sayan'ın aldığı Yemekteyiz gerek yarışmacıları gerek tartışmalarıyla ekranlara damgasını vuracak.  Haftanın ilk gününün ev sahipliğini ise Yadigar Teski yapacak. Peki Yadigar Hanım kaç puan aldı?




YEMEKTEYİZ YADİGAR TESKİ KİMDİR? 

Yemekteyiz 1. gün yarışmacısı Yadigar Teski İstanbul'da yaşıyor. Aslen Sansunlu, 52 yaşında ve 34 yıllık evli olan Yadigar hanım 3 çocuk annesi.

Boş zamanlarında çocuklarıyla ilgilenen ve el işi yapmayı çok seven Yadigar Teski sebepsiz eleştiriye tahammül edemiyor.

Elinin lezzetine de çok güvenen Yadigar Hanım, yemeklerinin eleştirilmesine göre yarışmadaki tavrını belirleyecek. 

Yadigar Hanım'ın neler yapacağını, nasıl eleştiriler alacağını izleyip göreceğiz.

Yadigar Teski'nin menüsünde neler var?

  • Köfteli yoğurtlu çorba
  • Ispanaklı krep
  • Yeşil karışık salata
  • Kral tacı 
  • İç pilav
  • Fırın Sütlacı





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR