Yemekteyiz yarışmacısı Muaz Yıldırım kimdir? Muaz Yıldırım nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yeni yarışmacılarından Muaz Yıldırım kimdir? Onur Büyüktopçu'nun "Şov yapmayın." diyerek uyardığı Muaz Yıldırım kaç yaşında, nerelidir?

Yemekteyiz yarışmacısı Muaz Yıldırım kimdir? Muaz Yıldırım nereli?
Yayın Tarihi: 24.06.2019 19:11:00

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Yemekteyiz'de yeni hafta, 24 Haziran Pazartesi günü Hava Hanım'ın ev sahipliğinde başladı. Birbirinden farklı karakterde 5 yarışmacının yarıştığı yeni haftada kim kazanacak? Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının yeni yarışmacısı Muaz Yıldırım'da çok araştırılıyor.

Yemekteyiz 24 Haziran Pazartesi yeni yarışmacısı Muaz Yıldırım, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Sık sık polemiğe ve tartışmaya giren Muaz Yıldırım, Onur Büyüktopçu'yu da kızdırdı! Onur Büyüktopçu, Muaz Yıldırım'a "Şov yapıyorsunuz, yapmayın!" diye uyardı.

YEMEKTEYİZ MUAZ YILDIRIM KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Yemekteyiz'in bu haftaki yeni yarışmacısı Muaz Yıldırım, 33 yaşında ve aslen Muşlu. Animatörlük yapan Muaz Yıldırım sivri diliyle sık sık tartışmaların içerisinde yer alıyor. Yarışmacılar da Muaz Yıldırım'la sık sık polemik yaşıyor.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR