Yemin dizisinde Hikmet neden yalan söyledi? Amacı ne

Kanal 7'nin haftalık dizilerle yarışan günlük dizisi Yemin'de Cavidan eski günlerine döndü. Konaktan kovulmayı hazmedemeyince kiralık tetikçi tutan Cavidan kendini vurdurdu. Tabi suç Hikmet'e kaldı. Ancak dünkü bölümde Hikmet bey adamı kendi tuttuğunu söyledi. Peki Hikmet neden yalan söyledi?

Yemin dizisinde Hikmet neden yalan söyledi? Amacı ne
Yayın Tarihi: 10.10.2019 15:34:00

Yemin Hikmet neden yalan söyledi? Hikmet Bey'in amacı ne? her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün 20:00'de ekranlara gelen Yemin dizisi herkesi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Emir ve Reyhan mutlu olacak derken her seferinde bir problemin yaşandığı dizide son olarak Cavidan yeni planını devreye soktu.

Tetikçi tutan Cavidan Cemre ile kafa kafaya verip konağa girmek için kendini vurdurdu. Tabi suçu da kendisini evden kovan Hikmet'e attı. Ancak Yemin dizisinin dünkü bölümünde ifade veren Hikmet adamı kendisinin tuttuğunu söyledi. Haliyle izleyiciler de Hikmet Bey neden yalan söyledi? Planı ne diye merak etti. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.




YEMİN HİKMET NEDEN SUÇU ÜSTLENDİ?

Yemin 93. bölümde Hikmet, Cavidan'ı kendisinin vurdurduğu konusunda yalan bir itirafta bulundu. Ardından buna çok kızan Emir de annesinin yanında durdu ve ona destek oldu. Ancak dayısının böyle bir şey yapacağına inanmayan Reyhan, Emir'i de bu konuda uyarırken Cavidan onun için de bir plan yaptı.

Tabi Hikmet de bu yalanı söylerken Cavidan'ın amacına ulaştığını sanmasını ve o zafer sarhoşuyken işin gerçeğini öğrenmek istiyordu. Nitekim bugün yayınlanacak yeni bölümde de Hikmet Cemre'nin karşısına kapı gibi dikilecek. İkisinin de ipliği pazara çıkacak.  

Yemin heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR