Yeni TC kimlik kartı ile birlikte Ziraat bankası'na giden tüm 18 yaş üzeri ödeme alacak

Yeni TC kimlik kartı ile birlikte Ziraat bankası'na giden tüm 18 yaş üzeri ödeme alacak

Yeni TC kimlik kartı ile birlikte Ziraat bankası'na giden tüm 18 yaş üzeri ödeme alacak
Yayın Tarihi: 13.10.2023 16:30:00

Ziraat Bankası başlatmış olduğu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasını duyurdu ve 18 yaş üzerinde olan daha önce bankalardan kredi kullanmayanlar bile bu kampanyaya katılarak ₺40.000 kredi ödemesi alabiliyor. Ziraat Bankası 18 yaş üzerinde olan tüm bireysel müşteriler için başlatmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını ekim ayı sonuna kadar devam ettirecek olup 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli Kredi ödemeleri başlattı.

SON DAKİKA

Ziraat Bankası müşterisi olmanız durumunda şubelere gitmeden de kredi işlemlerinizi yapabilir ve onay almanız durumunda Sadece kimlik kartınız ile birlikte işlemlerinizi Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapabilirsiniz. Ziraat Bankası şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm bireysel müşteriler için yapılacak olan işlemlerde nakit kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan bu kredilerde hesaplara yatırılarak hemen kullandırılacaktır.

ZİRAAT BANKASI ÖDEYECEK

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olup ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekli vatandaşlara da bu kredi ödemelerinden faydalanmaları için kredi ödemeleri yapmaktadır. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsunuz başvurunuzu gerçekleştirerek yüksek limitli krediler kullanabilir dilediğiniz zaman alabileceğiniz kredili mevduat hesabı başvurusu yaparak nakit para ihtiyacınızı bu şekilde de giderebilirsiniz. Ziraat Bankası haricinde aynı zamanda Kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara banka kredi kartı borç kapatma kredisi ihtiyaç kredisi konut kredisi ve ipotekli krediler gibi krediler de vermektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR