Yeni TC Kimlik Kartı Olanlar için Duyuru Var: 10.000 TL ödeme yapılacak

Yeni TC kimlik kartınız var ise ve nakit ihtiyacınız varsa 10 bin TL'ye kadar sizlere ödeme yapılmaktadır. 

Yeni TC Kimlik Kartı Olanlar için Duyuru Var: 10.000 TL ödeme yapılacak
Yayın Tarihi: 24.10.2023 08:23:00

TC kimlik kartı olanlar için yapılan bu yeni duyuruda, Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 10 bin TL'ye kadar işlem yapılmaktadır. Yeni bir kampanya ile Akbank, yaptığı yeni kampanya duyurusunda 10 bin TL'ye kadar vatandaşlara destek ödemesi vermektedir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi alacak kişilere uygun faizlerle ödemeler verilmektedir. Acil ihtiyaç kredisi almak için ise Akbank kredi politikalarına uygun olmanız gerekmektedir. 

TC kimlik kartı ile başvuru...

Akbank yeni kimlik kartı olan herkes için 10 bin TL'den başlayan yeni bir nakit kampanyası başlattı. Başvuru yaparak kredi işlemlerinizi hızlı ve anında alabileceğiniz bu kampanya ile birlikte, Nakit kredi almak için işlem hızlı ve anında olacaktır. Acil ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olan kişiler oturdukları yerden işlem yapmak istiyorsa SMS atabilir. SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler SMS atmak için kendi cep telefonlarını kullanmak gerekiyor. 

SMS ile kredi başvurusu yapacak kişiler: Kredi TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına mesaj atabilirler. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Ayrıca banka hesabınız üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte, Bankanın Akbank direkt uygulamasına giriş yapabilir ve bu şekilde de kredi alabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR