Yeni Yıla Özel Hosting Kampanyası Başladı!

Sınırsız Hosting, WordPress Hosting, Kurumsal Hosting ve Bayi Hosting paketlerinde indirimli liste fiyatlarına ek olarak sepette Net %50 İndirim Kampanyası ile rakipsiz fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Yeni Yıla Özel Hosting Kampanyası Başladı!
Yayın Tarihi: 28.12.2019 12:01:00

Sınırsız Hosting, WordPress Hosting, Kurumsal Hosting ve Bayi Hosting paketlerinde indirimli liste fiyatlarına ek olarak sepette Net %50 İndirim Kampanyası ile rakipsiz fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Standart satış fiyatları üzerinden yapılan bu indirim ile şişirilmiş indirimlerin aksine, en doğru ve gerçekçi fiyatlar üzerinden hosting satın alabilirsiniz.

Vargonen Hosting Paketlerinin Avantajları

•    Sınırsız Kaynaklar: Tüm web hosting paketlerinde sınırsız web sitesi açma, disk, trafik ve e-posta kaynakları ile hiç bir limite takılmadan tüm web projelerinizi barındırabilirsiniz.

•    Ücretsiz cPanel ve Plesk: Hosting yönetiminde büyük kolaylık sağlayan, hizmetiniz üzerinde tüm işlemleri kolayca yapabileceğiniz Türkçe arayüze sahip , dünyanın en çok tercih edilen hosting kontrol panellerine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

•    %100 SSD Alt Yapı: Web sitenizin hızını etkileyen en önemli donanımlardan biri disk’lerdir. Vargonen sunucu alt yapısında standart mekanik diskler yerine, daha hızlı veri okuma ve yazma kapasitesine sahip olan SSD diskler kullanılmaktadır.

•    Performanslı Donanımlar: Projelerinizin performansı ve devamlılığını sağlamak amacı ile tüm sunucularımızda işlemci, RAM ve diskler en iyi performansı sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır.


•    Yedekli Network: Hizmetlerinizin kesintiye uğramaması ve olası veri kayıpları yaşamamanız için sunucu ve network alt yapımızın tamamı yedekli olarak çalışmaktadır.

•    Ücretsiz Teknik Destek: Web hosting hizmetiniz ile ilgili her türlü konuda sizlere yardımcı olmak için telefon, ticket ve canlı destek hattımız üzerinden bizlere ulaşabilir ve çözüm odaklı destek hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?
Hosting indiriminden faydalanmak için vargonen.com üzerinden ihtiyacınıza uygun bir hosting paketi seçiniz ve ardından sepet sayfasına gidiniz. İndirim sepette otomatik olarak uygulanacaktır.



 
Kampanyada Adet Sınırı Var mı?

Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir adet sınırı yoktur. Tüm kullanıcılar, kampanya boyunca dilediği kadar hosting paketi satın alarak %50 indirim fırsatından faydalanabilir. Yeni yıla en karlı şekilde başlamak ve projelerinizin maliyeti en aza indirmek için şimdi en uygun fiyata hosting satın al!




Kampanya Katılım Koşulları

1.    Yeni Yıl kampanyası 24 Aralık – 03 Ocak 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
2.    Kampanya tüm hosting paketlerinde, yalnızca 1 yıllık yeni alımlarda geçerlidir.
3.    Adet sınırı bulunmamaktadır. Her kullanıcı tek seferde ya da farklı zamanlarda dilediği kadar hosting satın alabilir.
4.    Kampanyada geçerli %50 indirim, sepette otomatik olarak uygulanır.
5.    Yenileme dönemlerinde, standart fiyatlar geçerlidir.
6.    Ucuz hosting paketlerinde geçerli değildir.
7.    Diğer indirim ve kampanyalar ile birleştirilemez.
8.    Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki koşulları peşinen kabul etmiş sayılır.
9.    Vargonen, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR