Yerli Dr. House Timuçin Esen kimdir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı

Dizi ve sinema sektörünün aranan oyuncularından olan Timuçin Esen'in yeni projesi ortaya çıktı. İddalara göre Timuçin Esen yapımını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği House dizisinin uygulamasında başrol oynayacak. Peki Yerli Dr. House Timuçin Esen kimdir?

Yerli Dr. House Timuçin Esen kimdir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı
Yayın Tarihi: 3.10.2019 16:29:00

Geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinde rol alan ve Müslüm filminde merhum sanatçı Müslüm Gürses'i canlandırarak herkesin takdirini kazanan Timuçin Esen'in yeni sezon projesi bugün ortaya çıktı. İddialara göre Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Karga Seven Pictures imzalı House dizisinin uyarlamasında Timuçin Esen olacak ve Dr. House'a hayat verecek. Peki Timuçin Esen kimdir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı?



YERLİ DR. HOUSE TİMUÇİN ESEN KİMDİR?

1973 doğumlu olan Timuçin Esen'in çocukluğu Adana'da geçmiştir. Ankara TED Koleji mezunu olan Esen, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde iki yıl okuduktan sonra  İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçti ve eğitimini orada tamamladı. 


Konservatuar yıllarında mekanlarda şarkı söyleyen Timuçin Esen ardından İtalya ve ABD'de de tiyatro eğitimi aldı.



Eğitimi bitince ülkesine dönen başarılı oyuncu Gurbet Kadını dizisinde oynadı. Ardından Gönül Yarası filmindeki performansıyla adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Hırsız Polis dizisiyle ünlendi. 

Son olarak Gülperi dizisinde boy gösteren Timuçin Esen, Müslüm filmindeki performansıyla olay yarattı. Yeni sezonda da Dr. House dizisinde oynayacak olan Esen, House'a hayat verecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR