Yılmaz Erdoğan'ın en büyük rakibi kızı Berfin olacak

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmiyle gündeme bomba gibi düşen Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ekranlara geri dönüyor. Ancak garip bir durum var. Yılmaz Erdoğan ve kızı Berfin Erdoğan'ın programları aynı gün ekranlara gelecek. Baba kız birbirlerine rakip olacaklar...

Yılmaz Erdoğan'ın en büyük rakibi kızı Berfin olacak
Yayın Tarihi: 6.02.2019 13:28:00

Yılmaz Erdoğan'ın fenomen programı Çok Güzel Hareketler ikinci kuşak oyuncularıyla bu pazar yani 10 Şubat akşamı ilk bölümüyle Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

22 yetenekli gençten oluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' nin ekibi yine kendi skeçleriyle Yılmaz Erdoğan önderliğinde Kanal D ekranlarında izleyicileri kahkahaya boğacak.


Yılmaz Erdoğan'ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı ekiple saat 20.00'de seyirci karşısına çıkacağı 10 Şubat pazar günü ünlü oyuncunun kızı Berfin Erdoğan da saat 16.15'te aynı heyecanı Show TV'de yaşayacak.

Aşçılık eğitimi alan Berfin Erdoğan'ın yarışmacı koçluğunu yaptığı BKM imzalı Lezzet Akademisi programı da 10 Şubat günü Show TV'de yayın hayatına başlayacak. 

Sedef İybar'ın sunduğu Lezzet Akademisi programında yarışmacılar Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan'ın koçluğunda pişirecekleri yemeklerle zorlu etapları geçmeye çalışacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR