Yok böyle bir sahne Kızım'da Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız ciğer bırakmadı

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız izleyenleri hüngür hüngür ağlattı.

Yok böyle bir sahne Kızım'da Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız ciğer bırakmadı
Yayın Tarihi: 10.11.2018 09:35:00

Öykü'nün tüm çabalarına rağmen sonunda doktorla görüşmeye giden Demir, kızının hasta olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Kızı için her şeyin yapılmasına hazır olan Demir, aldığı cevap karşısında ise adeta yıkıldı.

Öykü’nün hastalığının bilinen bir tedavisi olmadığı ve uzun yaşamayacağını duyan Demir, sanki o an yaşlandı.

Buğra Gülsoy bu sahnelerde performansıyla devleşirken, aynı anda Candan da akadaşı Murat'tan Öykü'nün hastalığını öğrendi. Candan’ı oynayan Leyla Lydia Tuğutlu’nun hali de ekran başındakileri bir hayli üzdü.

Fakat bunlar daha hiçbir şeydi, çünkü dizinin final sahnesinde Demir'in Öykü'nün yanına gittiği an gözyaşları sel oldu.




Öykü, yorganın altında metro duraklarını sayıyordu. Çaresiz Demir, göz yaşları içinde onu dinledi bir süre ve o da saymaya başladı durakları, sonra birlikte saydılar.

Demir, bir çırpıda Öykü’yü kucakladı. Baba kızın duygu seli yaşadığı bu sahnelerde de Beren Gökyıldız performansıyla döktürdü.

Dizinin başından bri Demir'in Öykü'nün hastalığını öğrenmesini isteyen izleyiciler, bu anların böylesine dokunaklı olabileceğini düşünmemişti. 

Hıçkıra hıçkıra ağladığını söyleyen izleyiciler ise bu sahneyle dağıldıklarını ve bu anların çok uzun bir süre unutulmayacağını dile getirdi.

Peki şimdi Demir Öykü için neler yapacak çünkü onun savaşı asıl şimdi başladı... Önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz....




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR