Youtube'da yasaklı içerikler için gün doğuyor

YouTube yasaklı içerik üreticileri için yeni kararlar aldı.

Youtube'da yasaklı içerikler için gün doğuyor
Yayın Tarihi: 30.08.2023 14:09:00

YouTube yasaklı içerik üreticileri için yeni kararlar aldı. Yeni dönemde kanalı kapanma tehlikesinde olan üreticiler eğitim alarak son bir şans daha yakalayacak.

Dünyanın en popüler ve kapsamlı video izleme platformu YouTube, yasaklı olan içerik üreticileri için son bir şans sunduğunu açıkladı. Youtube'da paylaştığınız videoların YouTube tarafından belirlenen kurallara uygun olması gerekiyor. YouTube yeni aldığı kararla yasaklı olan içerikler üreten kanalları kapatmadan önce son bir şans verecek.


EĞİTİM ALINIRSA SON BİR ŞANS VERİLECEK

YouTube, kanalı kapanan yasaklı içerik üreticiler için eğitim dönemi başlatıyor. Buna göre Google, YouTube Topluluk Kuralları için yeni bir güncelleme yapacak. Bu yeni projede içerikleri kaldırılan ve kanalları kapanma riski taşıyan içerik üreticileri için geri dönüş kapıları açılacak.

Daha önce YouTube içerik üreticileri kuralları ihlal etmeleri halinde 90 gün süren uyarı alıyordu. Şimdi ise ihlal bildirimi alan kullanıcılar bu kurslara katılırsa YouTube uyarıyı kanaldan kaldıracak. Tabi içerik üreticileri 90 gün boyunca ihlal edecek yeni bir video yayınlamamalılar.
YouTube üç ihtar alan kanalı kapatma kuralından ise vazgeçmedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR