YouTuber Deli Mi Ne Fester abdü gözaltına alındı hapis mi yatacak

Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final Liverpool - Chelsea maçında sahaya atlayan Türk youtube Deli Mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü gözaltına alındı. Takipçi kazanmak için sahaya atlayan youtuber Fester Abdü'ye ne ceza verilecek, hapis mi yatacak? Ne kadar para cezası alacak?

YouTuber Deli Mi Ne Fester abdü gözaltına alındı hapis mi yatacak
Yayın Tarihi: 15.08.2019 11:33:00

14 Ağustos gecesi, İstanbul Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa Liverpool - Chelsea final maçında sahaya atlayan ve güvenlik güçleri tarafından yaka paça dışarı alınan Türk youtube Deli Mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü, gözaltına alındı. Güvenlik güçleri tarafından göz altına alınan ünlü youtuber Fester Abdü'nün ne cezası alacağı, hapis yatıp yatmayacağı merak ediliyor.

Şampiyonlar Ligi final maçında, Kinsey Sue isminde bir İngiliz model sahaya atlamış ve büyük ses getirmişti. Aynı şeyi yapmak için sahaya atlayan ve "prim" yapmak isteyen ünlü youtuber Fester Abdü, Vodafone Park'taki güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı ancak ifadesi alınıp serbest bırakılacak. 

FESTER ABDÜ NE CEZASI ALACAK HAPİS YATACAK MI?

6222 sayılı Kanun'da değişiklik yapılmadan önce sahaya atlayan taraftarlar, 1 gece nezarethanede misafir edilip ertesi günü ifadesi alınıp serbest bırakılıyordu. Fester Abdü için de böyle bir işlem yapılacağı tahmin ediliyor. Fester Abdü'nün hapse girmeyeceği, mevcut yasalar çerçevesinde olağan bir işlem olacak.


FESTER ABDÜ'YE TEPKİ YAĞIYOR! 

Sosyal medya, youtuber Fester Abdü'ye tepki gösteriyor. Sırf Deli Mi Ne? kanalının ve kendisinin reklamını yapmak için sahaya atladığı düşünülen Fester Abdü'ye sosyal medyada kullanıcılar büyük tepki gösteriyor.

UEFA'nın 2019 Süper Kupa final maçını Türkiye'ye, İstanbul'a vermesi nedeniyle duyulan sevince gölge düşürdüğü ve böyle büyük organizasyonlarda bu türden bir "saçmalığın" yapılmaması gerektiğini düşünen kullanıcılar, Fester Abdü'ye tepki gösterdi. 

FESTER ABDÜ'NÜN KANALI TAKİPÇİ KAYBETTİ

Fester Abdü, Deli Mi Ne kanalında takipçi sayısını artırmak için sahaya atlasa da beklediği gibi olmadı. Fester Abdü'nün Deli Mi Ne? kanalı son 24 saatte 10 bin takipçi kaybetti ve halen daha kaybetmeye devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR