Yusuf Yazıcı Lazio'da! Yusuf Yazıcı Lazio ile Anlaştı Bonservisi Dudak Uçuklattı

Trabzonspor'un genç futbolcusu Yusuf Yazıcı Lazio'ya transfer oluyor! Takımdan ayrılmak istediğini Başkan Ahmet Ağaoğlu'na ileten Yusuf Yazıcı Lazio ile anlaştı. İtalyan kulübü Lazio Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'a servet dökecek!

Yusuf Yazıcı Lazio'da! Yusuf Yazıcı Lazio ile Anlaştı Bonservisi Dudak Uçuklattı
Yayın Tarihi: 27.07.2019 23:41:00

Transfer sezonunun bomba ismi Yusuf Yazıcı, Lazio'ya transfer oluyor! İsmi Avrupa'dan birçok kulüple anılan ancak en ciddi Lille'e transfer olacağı söylenen Yusuf Yazıcı'yı İtalyan devi Lazio kaptı! Lazio Trabzonspor ile masada. Transferin kısa sürede netleşmesi bekleniyor! 

Yusuf Yazıcı'nın Lazio'ya transferi neredeyse bitti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılmak istediğini iletmesinin ardından oyuncuya izin verdi. Lazio, Trabzonspor kulübüne 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Transfer görüşmeleri halen sürüyor, Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın bir sonraki satışından %20 pay daha istiyor. Bu maddede de anlaşma sağlanırsa Yusuf Yazıcı Lazio'ya transfer olacak! 

YUSUF YAZICI %99 LAZİO'DA! YAZICI'YA SERVET VERDİLER
 

Yusuf Yazıcı transferi %99 tamamlandı. 21 yaşındaki genç yetenek, hazırlık maçlarında da göz dolduruyor. Son olarak Hoffenheim maçında attığı golle dikkatleri üstüne çeken Yusuf Yazıcı, 20 milyon euro bedelle İtalyan ekibi Lazio'ya gidiyor.

Trabzonspor, %20 satıştan pay maddesini de sözleşmeye koydurtmak istiyor. Bu maddede de anlaşma sağlanırsa Yusuf Yazıcı'nın Lazio'ya transferi tamamlanacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR