Yusuf Yazıcı Lille'de! Trabzonspor KAP'a Açıkladı Bonservisi Dudak Uçuklattı

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı resmen Lille'de! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Yusuf Yazıcı transferini tamamladı! Trabzonspor Yusuf Yazıcı transferinin detaylarını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yusuf Yazıcı'nın bonservisi ne kadar? Trabzonspor ne kadar kazandı?

Yusuf Yazıcı Lille'de! Trabzonspor KAP'a Açıkladı Bonservisi Dudak Uçuklattı
Yayın Tarihi: 6.08.2019 11:41:00

Trabzonspor'un genç süperstarı Yusuf Yazıcı resmen Lille'de! Türkiye'de oynadığı futbolla övgü toplayan genç yetenek, Avrupa'ya transfer oldu! Yusuf Yazıcı transferi resmileşti. Trabzonspor, Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı'nın transfer detaylarını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Yusuf Yazıcı transferinde bonservis bedeli ve diğer detaylar belli oldu.

Dün sabah saatlerinde Fransa'nın Lille kentine giden ve resmen transfer olan Yusuf Yazıcı, artık Lille'nin oyuncusu! Trabzonspor, Yusuf Yazıcı transferini Kamu Aydınlatma Platformu'na duyurdu. KAP açıklamasında Yazıcı transferiyle ilgili birçok detay dikkat çekti! Trabzonspor'un kasası da doldu! 

TRABZONSPOR YUSUF YAZICI'DAN SERVET KAZANDI 


Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı için yapılan KAP açıklamasında dudak uçuklatan rakamlar ortaya çıktı! Lille kulübü, Yusuf Yazıcı transferi için net 16,5 milyon euro bonservis ücreti ve bunun yanı sıra Yusuf Yazıcı 25 maça çıktığı takdirde 1 milyon euro da bonus olmak üzere toplamda 17,5 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek. Öte yandan Yusuf Yazıcı'nın satışından %20 pay da Trabzonspor'a ödenecek. 

Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transferinde dikkat çeken bir madde de yer alıyor. Lille kulübü, Trabzonspor dışında başka bir Türk kulübüne Yusuf Yazıcı'yı satar veya kiralarsa, Trabzonspor'a 20 milyon euro cezai tazminat ödemek zorunda kalacak. 

Bu maddelerin yanı sıra Lille takımında forma giyen ve geçtiğimiz sezonlarda 3,5 milyon euroya transfer edilen stoper oyuncusu Edgar Le de Trabzonspor'a bedelsiz olarak gönderildi. Trabzonspor böylece Yusuf Yazıcı transferinden servet kazanmış oldu!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR