Yusuf Yazıcı Lille'e Transfer Oluyor! Yusuf Yazıcı'nın Bonservisi Dudak Uçuklattı

Fransız ekibi Lille, Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı'yı transfer ediyor! Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı yuvadan uçuyor. Başkan Ağaoğlu, Lille yöneticileriyle görüşüyor! Transfer bitme aşamasına geldi! Bonservis bedeli ve diğer detaylar belli oldu.

Yusuf Yazıcı Lille'e Transfer Oluyor! Yusuf Yazıcı'nın Bonservisi Dudak Uçuklattı
Yayın Tarihi: 1.08.2019 16:36:00

Trabzonspor'un 22 yaşındaki genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Fransız Ligue 1 ekibi Lille'e transfer oluyor. Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile bizzat görüşen ve takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Yusuf Yazıcı, Lille'e gidiyor! Yusuf Yazıcı transferi için Lille yöneticileri Türkiye'de! Başkan Ağaoğlu ile görüşme an itibariyle sona eriyor.

Yusuf Yazıcı transferi için konuşulan rakam 20 milyon euro! Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın transferi için kapıyı yukardan açtı ancak şuanda masada konuşulan rakam 20 milyon euro + bir sonraki satıştan %15 pay oldu. Yusuf Yazıcı transferinin 20 milyon euro bonservis + yüzde %15 satıştan pay maddesiyle tamamlanması bekleniyor.


YUSUF YAZICI LİLLE'E GİDİYOR AĞAOĞLU TEKLİFİ KABUL ETTİ

Trabzonspor'un kapısını aşındıran Lille, sonunda Yusuf Yazıcı'yı transfer ediyor. İlk olarak 15 milyon euro teklifinde bulunan ligue 1 ekibi Lille, teklifini 20 milyon euroya kadar yükseltti. Ayrıca Lille'in genç oyuncusu Edgar'ın da transferde takas olabileceği konuşuluyordu. 

Ancak Trabzonspor, Lille'den 20 milyon euro + sonraki satıştan %15 pay istedi ve anlaşma noktasına gelindi. Yusuf Yazıcı'da Lille'e transfer olmayı çok istiyor. Transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR