Yüzleşme dizisine Dilhan Aras dahil oldu! Peki Dilhan Aras kimdir?

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Yüzleşme'ye bir oyuncu daha katıldı. Yüzleşme dizisine son olarak Dilhan Aras dahil oldu! Peki Dilhan Aras kimdir? İşte detaylar...

Yüzleşme dizisine Dilhan Aras dahil oldu! Peki Dilhan Aras kimdir?
Yayın Tarihi: 4.02.2019 14:36:00

Kanal D'nin Şubat ayında ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizisi Yüzleşme'ye yeni bir isim daha dahil oldu. Dilhan Aras artık Yüzleşme'de! Peki Dilhan Aras kimdir?

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Yüzleşme dizisinin kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer ve Macit Koper gibi isimler de yer alıyor.

Yüzleşme dizisine son olarak Dilhan Aras dahil oldu. Peki Dilhan Aras kimdir?

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki Yüzleşme dizisinde ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. 

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı Yüzleşme dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçen hikâyede; 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Kadrosu giderek şekillenen Yüzleşme dizisine Dilhan Aras dahil oldu. Peki Dilhan Aras kimdir?




Peki Dilhan Aras kimdir?

Dilhan Aras, 1990 yılında Ankara’da doğmuştur.

Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamladıktan sonra Dilhan Aras, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Gölgeler sinema filminde rol alarak yaşamış olan Dilhan Aras, 2015 yılında ise Adı İnsan filminde rol almıştır.

Yeni Evli, Deniz Yıldızı,Hayata Beş Kala, Adı Efsane dizilerinde de rol alan güzel oyuncu Dilhan Aras son olarak Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme'nin kadrosuna dahil oldu.

Yüzleşme çok yakında Kanal D ekranlarında olacak...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR