Zalim İstanbul 14 Ekim var mı yok mu? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman

Kanal D'nin çok sevilen pazartesi dizisi Zalim İstanbul'un 14 Ekim pazartesi yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Hal böyle olunca Zalim İstanbul 14 Ekim var mı yok mu? Zalim İstanbul hangi gün? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? aranmaya başladı. İşte detaylar...

Zalim İstanbul 14 Ekim var mı yok mu? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 12.10.2019 12:40:00

Zalim İstanbul 14 Ekim var mı yok mu? Zalim İstanbul hangi gün? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? arama motorunda aranmaya başladı. Avşar Film imzalı taşıyan sevilen pazartesi dizisi Zalim İstanbul her hafta yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Ancak Zalim İstanbul yeni bölüm 14 Ekim yayın akışında görünmüyor. Peki neden? Dizi bitecek mi?

Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay ve Berker Güven'in paylaştığı dizide entrika, aşk, ihtiras gibi her duygu aynı anda yaşanıyor. 

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM VAR MI YOK MU? 14 EKİM 

Zalim İstanbul 14 Ekim akşamı yayınlanmayacak. Çünkü 14 Ekim pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında milli maç var. Dizinin reytinglerini korumak isteyen Kanal D ise maç nedeniyle Zalim istanbul'u yayınlamama kararı aldı.




ZALİM İSTANBUL 15. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zalim İstanbul yeni bölüm bir hafta gecikmeli olarak 21 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yani dizinin final yapması gibi bir durum söz konusu değil. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? 

Zalim İstanbul 15. bölümde, Seher'in sayesinde Ceren'in Nedim'e yaptıkları ortaya çıkacak. Bu duruma çok sinirlenen Agah ise Ceren'i evden yollarken, bebek konusunda da babalık testi için harekete geçecek. Öte yandan Cemre'nin Cenk ile evlenmesine tahammül edemeyen Nedim ise evden temelli gidecek. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR