Zalim İstanbul 14 Ekim Yeni Bölüm Varmı Yokmu Neden Yok!Kanal D Yayın Akışı

Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Zalim İstanbul 14 Ekim Yeni Bölüm Varmı Yokmu Neden Yok! 15.yeni bölümü ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Zalim İstanbul 14 Ekim Yeni Bölüm Varmı Yokmu Neden Yok!Kanal D Yayın Akışı
Yayın Tarihi: 14.10.2019 19:21:00

Kanal D'nin bu sezon sevilen dizisi olmayı kısa zamanda başaran Zalim İstanbul 14 Ekim Yeni Bölüm Varmı Yokmu Neden Yok! yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?Kanal D yayın akışından çıkartılan Zalim istanbul dizisinin yeni bölümü 21 Ekim pazartesi gecesi Kanal D Ekranlarında yayınlanamsı bekleniyor.

bu akşam ekrana gelmeyecek olan Zalim İstanbul dizisinin yerine Aslı Gibidir Tv Filmi yayına gelecek. Fransa Türkiye milli maç nedeni ile bir hafta ertelenecek olan Zalim istanbul dizisi önümüzdeki hafta Kanal D Ekranlarındaki eyrini alacaktır.


ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nedim iyileşiyor mu?
Cenk ve Cemre bir hesaplaşma yaşar. Cemre, Cenk'e Ceren ile arasında olanları anlatmasını ister. Fakat Cenk'in de buna vereceği bir karşılığı vardır. Cemre'nin kendisine bile itiraf etmekten kaçındığı o soruyu sorar. Nedim'e karşı ne hissettiği...

Öte yandan Agah'ın Nedim için planları vardır. Nedim'in iyileşmesini hızlandıracaktır. Bunu öğrenen Şeniz ise şok geçirir. Nedim iyileşecek mi? Şeniz ne yapacak?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR