Zanka Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Stoperini Buldu

İngiltere Premier Lig'te Huddersfield forması giyen Zanka resmen Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Zanka transferini tamamladı! Zanka'nın yıllık ücreti ve bonservis bedeli de ortaya çıktı. Transferin detayları haberimizde...

Zanka Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Stoperini Buldu
Yayın Tarihi: 7.08.2019 17:49:00

Yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapmaya devam eden Sarı Lacivertliler, defans bölgesine İngiltere Premier Lig'den güçlü bir stoperi transfer etti! Defansı alarm veren Fenerbahçe, Premier Lig'den düşen Huddersfield'da forma giyen Zanka ile anlaştı! Zanka'nın kısa sürede İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Zanka'da işlem tamam...

Audi Cup'ta Bayern Münih ve Real Madrid'le oynanan 2 maçta 11 gol yiyen Fenerbahçe, transferde defans bölgesine yoğunlaştı. Skrtel ve Neudstater'in sözleşmelerinin bitmesiyle defans bölgesinde Serdar Aziz, Diego Reyes ve Sadık Çiftpınar üçlüsüyle kalan Kanarya, defansa Huddersfield'dan Zanka'yı transfer etti. 

ZANKA'NIN YILLIK ÜCRETİ VE BONSERVİSİ BELLİ OLDU


Fenerbahçe, defansını Zanka ile takviye etti. Zanka için, kulübü Huddersfield'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Premier Lig'den düşen Huddersfield ile görüşmeler, bonservis bedelinin ödeme şekliyle ilgili halen daha sürüyor. Öte yandan Zanka da yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret alacak. 

ZANKA GELİYOR! İSTANBUL'A GELİŞ TARİHİ BELİ OLDU

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Zanka, 29 yaşında 1,89 boya sahip. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Zanka, Fenerbahçe'de defans hattının yeni "şefi" olacak. Zanka'nın İstanbul'a önümüzdeki hafta başında inmesi ve sağlık kontrollerinden geçmesi, resmi tatilin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'den KAP açıklamasının gelmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR