Zehra Güneş'ten Vargas'a: Ben susayım diye konuşuyor

Zehra Güneş, Vargas'ın çok konuşmamasına dair esprili açıklamalarda bulundu.

Zehra Güneş'ten Vargas'a: Ben susayım diye konuşuyor
Yayın Tarihi: 9.09.2023 09:34:00

Zehra Güneş Milli Takım'da yıldızlaşan arkadşaı Vargas hakkında konuştu.

A Milli Kadın Voleybol takımımız tarihi başarısının ardından röportaj vermeye devam ediyor. Filenin Sultanlarından Zehra Güneş gündeme dair önemli açıklamalarda bulunanlardan biri. Güneş'in Vargas'ın sessizliği için söylediği esprili cümleler sosyal medyada gündem oldu.

Avrupa Şampiyonluğunda yıldızlaşan isimlerden biri olan Zehra Güneş, takım arkadaşı Vargas'ın sessiz biri olmasına dair itiraflarda bulundu. Güneş, Vargas'ın aslında sessiz olmadığını açıkladı. Güneş'in Vargas için "Ben konuşmayayım diye artık o konuşmaya başladı" ifadelerini kullandı.


Zehra Güneş, Vargas için "Daha önce Fenerbahçe'de oynarken, herkes 'Kimseyle konuşmuyor sessiz sakin sadece işini yapar.' diyordu. Gerçekten tanışmak istiyordum çünkü ben çok konuşan bir insanım. O sadece evet ve hayırla hayatını idame ettirdiği için sürekli ben konuştuğum için çok iyi anlaşıyoruz. Artık bir süre sonra Zehra sen çok konuşuyorsun diyor o da konuşuyor ki ben konuşmayayım diye. Çok tatlı, çok farklı bir insan." dedi.

"MAÇI HATIRLAMIYORUM"

Zehra Güneş Sırbistan karşısındaki şampiyonluk maçına dair de açıklamalarda bulundu. Maçı hatırlamadığını söyleyen Güneş, "Maçın hiçbir sayısını hatırlamıyordum maç bittiğinde. Sadece yendiğimizi ve kendime hep kazanmak istediğimi söylediğimi hatırlıyordum. Maç bittikten sonra 4-5 kere tekrar izledim. İnanılmazdı, gördüğüm Zehra'yı daha önce görmemiştim hırs olarak, kazanma isteği olarak." dedi.

Zehra Güneş ayrıca Giovanni için de "Giovanni benim profesyonel hayatımda ilk antrenörüm. Sadece onunla çalıştım, başka antrenörle çalışmadım. Giovanni'ye karşı oynadığım ilk maçtı. VNL'deki Sırbistan maçında ben oynamamıştım. Final maçında ilk kez ona karşı oynayacağım için ekstra motiveydim. Kendimi böyle daha hırslı hissettim. Ama tabii ki de final maçıyla birlikte karşıma gelince zaten daha önce görmediğim bir Zehrayla karşılaştım maçta." itirafında bulundu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR