Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu iyi mi

Haziran ayında evlendiği kişi dolandırıcı çıkan ve evliliği sadece 36 saat süren Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı. Hastane odasından paylaşım yapan Özer, sevenlerinden dua istedi. Peki Zerrin Özer neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumu iyi mi? İşte detaylar...

Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu iyi mi
Yayın Tarihi: 5.10.2019 11:56:00

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Haziran ayında uzun zamandır birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Nikah fotoğraflarının basına düşmesiyle acı gerçek de ortaya çıktı. Magazin programlarına bağlanan insanlar Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu iddia ederken, annesi de benzer şeyler söyleyince Zerrin Özer eşinden boşanma kararı aldı. Aylardır bu zor günleri atlatmak için çaba gösteren Özer ne yazık ki dün gece hastanelik oldu.

ÇOK ACIM VAR

Dün gece hastanelik olan Zerrin Özer, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak çok acısı olduğunu söyledi ve sevenlerinden dua istedi. Paylaşımına "Canım, canım dostlarım benim!
Bu asla duygu sömürüsü değil.1 haftadır yaşadığım çok hemde çok acılarım,ağrılarım mide pankreas bir birine girdi. Canım biricik dostum American Hastanesi Başhekimi İsmail Bozkurt güzel dostum benim! Taa Pragdan bana yetişti.American Hastanesi dostlarım,Gider gitmez beni nasıl bakıma aldılar, tomogrofi, testler, filmler...Sayın Dr Tolga Bey, Benim uzun zamandır kıymetli Doktorum Tamer Köymen ve Zeynep hanım’cığım ve Hemşireler canım Burçincim, canım Dilaracağım ve sevgili Mehmet bey hepiniz var olun. Bu ağrılara dayanmak çok zor. Pazartesi devam edeceğiz.inşallah, bişey çıkmayacak. Acıma dua ederseniz sevinirim geçsin diye canım dostlarım .Sizler benim herşeyimsiniz.Var olun daima..." diye not düşen usta sanatçı herkesi endişelendirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canım, canım dostlarım benim! Bu asla duygu sömürüsü değil.1 haftadır yaşadığım çok hemde çok acılarım,ağrılarım mide pankreas bir birine girdi. Canım biricik dostum American Hastanesi Başhekimi İsmail Bozkurt güzel dostum benim! Taa Pragdan bana yetişti.American Hastanesi dostlarım,Gider gitmez beni nasıl bakıma aldılar, tomogrofi, testler, filmler...Sayın Dr Tolga Bey, Benim uzun zamandır kıymetli Doktorum Tamer Köymen ve Zeynep hanım’cığım ve Hemşireler canım Burçincim, canım Dilaracağım ve sevgili Mehmet bey hepiniz var olun. Bu ağrılara dayanmak çok zor. Pazartesi devam edeceğiz.inşallah, bişey çıkmayacak. Acıma dua ederseniz sevinirim geçsin diye canım dostlarım .Sizler benim herşeyimsiniz.Var olun daima...

Zerrin Özer (@zerrinozerofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()


Evlindiği Murat Akıncı hakkındaki gerçekleri öğrenince de fenalaşan ve baygınlık geçiren Zerrin Özer hastaneye kaldırılmıştı. Hastane çıkışı basın mensuplarına verdiği görüntüyle herkesi çok üzmüştü. 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR