Ziraat Bankası 0.49 Faiz Oranıyla Konut ve İhtiyaç Kredisi Müjdesini Duyurdu!

Ziraat Bankası, 2020 yılında yaşanan Koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşa destek kredilerini peş peşe açıklıyor. Bu kapsamda ilk olarak Temel İhtiyaç Desteği kredisi kullanıma sunuldu.

Ziraat Bankası 0.49 Faiz Oranıyla Konut ve İhtiyaç Kredisi Müjdesini Duyurdu!
Yayın Tarihi: 26.04.2020 14:31:00

Ziraat Bankası, 2020 yılında yaşanan Koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşa destek kredilerini peş peşe açıklıyor. Bu kapsamda ilk olarak Temel İhtiyaç Desteği kredisi kullanıma sunuldu. %0.49 faiz oranı, 6 ay geri ödemesiz ve 10 bin TL limitli, 36 ay vade seçeneğiyle sağlayan Ziraat Bankası, Koronavirüs pandemisi sürecinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara da 0.49 faiz oranıyla konut kredisi sunacak! Ziraat Bankasından 0.49 faiz oranıyla konut kredisi müjdesi! Detayları sizler için hazırladık...

Ziraat Bankası, 2020 yılında, Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşın acil nakit ihtiyacını gidermek için Temel İhtiyaç Desteği kredi paketini açıklamıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle, Temel İhtiyaç Desteği kredisi sağlayan Ziraat Bankası, %0,49 faiz oranı, 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Ziraat Bankası, ihtiyaç sahiplerine yönelik düşük faizli kredilerini genişletiyor. Finansman desteği sağlayan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredilerinin ardından 0.49 faizli Konut kredilerini de duyurmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizin devamında...

ZİRAAT BANKASINDAN TOKİ EV KREDİSİ KAMPANYASI! 0.49 FAİZLE KONUT KREDİSİ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan sosyal konut projeleri kapsamında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde Ziraat Bankası'ndan geldi! Ziraat Bankası ve TOKİ işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni Konut kredisi paketlerinde %0.49 faiz oranıyla konut kredisi kullandırılacak. 


Dar gelirli ailelere yönelik TOKİ sosyal konut projeleri 2020 yılında da tüm hızıyla sürüyor. TOKİ, bu yılda da dar gelirli ailelere yönelik ucuz konut üretimini sürdürürken müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası, TOKİ'den ev alacaklara, 240 aya kadar vadeli %0.49 faiz oranı ile konut kredisi verecek! Ziraat Bankası'ndan yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kullanmak isteyenlerin TOKİ'den konut alması yeterli olacak. Toki tarafından satışa çıkarılan konutlardan alacak vatandaşlar, Ziraat Bankası'ndan kampanya kapsamında konut kredisinde 0.49 faiz oranıyla kredi çekebilecek.

Ziraat Bankası - TOKİ işbirliğiyle sağlanan yeni kredi kampanyasıyla birlikte, dar gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olmaları temin edilmiş olacak. Son dönemde faizlerde yaşanan düşüşlerle Ziraat Bankası'ndan gelen 0.49 konut kredisi faiz müjdesi vatandaşları sevindirecek. Toki'den ev alacaklara Ziraat Bankası'ndan 0.49 faiz oranıyla konut kredisi verilecek.

6 AY GERİ ÖDEMESİZ, 36 AY VADELİ, 10 BİN TL TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİSİ

Ziraat Bankası, Hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, vatandaşların Koronavirüs salgını nedeniyle acil nakit ihtiyacını gidermek ve temel ihtiyaçlarını karşılamaları için 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vadeli, 0.49 faiz oranıyla 10 bin TL üst limitli temel ihtiyaç kredilerini müşterilerine sundu.

İhtiyaç kredisi kullananlar, aylık 376 TL taksitlerle 36 ayın 30 ayında ödeme yaparak 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisinde ise aylık taksitler 188 TL'ye düşecektir. İhtiyaç kredisinde yaşanan bu faiz indirimleri, Toki ile yapılan protokol çerçevesinde Konut kredilerinde de geçerli olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR