Ziraat Bankası, 0.99 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi başladı!

Ziraat Bankası, 0.99 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi başladı!

Ziraat Bankası, 0.99 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi başladı!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 17:21:00

Ziraat Bankası, 0.99 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireyler için başvuru sürecine dair önemli bilgileri açıkladı. Özellikle daha önce bu banka üzerinden kredi kullanmış ve banka maaş müşterisi olan vatandaşlar, öncelikli olarak değerlendirilecekler. Bu avantajlı kredi seçeneği, sadece 10.000 TL'ye kadar kullanılabilecek.

Ekim ayının ikinci yarısında başlayacak olan kampanya, özellikle okulların açık olması vatandaşlara finansal rahatlık sağlamayı hedefliyor. Başvurularını gerçekleştirecek olan bireylerin, banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda onay alma olasılıkları yüksek.

Ziraat Bankası'nın 0.99 faiz oranlarıyla sunduğu ihtiyaç kredisinden daha yüksek tutarlarda kredi kullanmak isteyenler, bankanın düşük faiz oranlarına sahip diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarına da katılabilecekler. Nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak isteyenler, banka şubelerine gitmeden sadece 5 dakika içerisinde başvuru işlemlerini tamamlayabilir ve onaylanan kredi tutarını aynı gün içinde hesaplarında görebilirler.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvuru yapan kişilere aynı gün içinde kredi onayı imkanı sunduğunu belirtti. Bu hızlı ve kolay başvuru süreci, kredi kullanmak isteyenler için pratik bir çözüm sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR