Ziraat Bankası 0.99 Konut Kredisi Müjdesi Verdi!

Sıfır ev almak isteyenler için anlaşmalı konut projeleri listesi yayımlandı .

Ziraat Bankası 0.99 Konut Kredisi Müjdesi Verdi!
Yayın Tarihi: 4.12.2020 13:39:00

Sıfır ev almak isteyenler için anlaşmalı konut projeleri listesi yayımlandı. Ev sahibi olmak isteyen kişiler için konut kredisi faiz oranları her geçen gün biraz daha yükselirken sıfır konut kredisi için en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1.25 seviyesine yükselmişti. Ev satın almak isteyen kişiler kara kara düşünürken Ziraat Bankası sıfır konut kredisi için kampanya güncellemesi yaptı. Yapılan güncelleme sonrasında anlaşmalı konut projeleri için yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi desteği verileceği ilan edildi. Ziraat Bankası sıfır konut almak isteyen müşterilerine yönelik olarak sunmuş olduğu konut kredisi kampanyasını güncelledi. Güncellenen kampanya kapsamında sıfır ev almak isteyen kişilere anlaşmalı konut projelerinden satın almaları halinde düşük faizli konut kredisi desteği sağlanacağı açıklandı. 

ZİRAAT BANKASI ANLAŞMALI KONUT PROJELERİ HANGİ İLLERDE VAR?


Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur,  Bursa,  Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce,  Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay,  İstanbul, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri,  Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, KKTC, Konya, Kütahya, Manisa, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

FİRMA KATKI PAYLI KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası olarak ülkemize katma değer sağlayan her ekonomik faaliyete destek verme vizyonumuz doğrultusunda, ekonomimizin lokomotifi konumunda olan konut/inşaat sektörüne yönelik uzun yıllardır etkin finansal çözümler sunmaktayız. Bankamız; bugüne kadar öncü olarak konut sektörüne sunduğu çözüm önerilerine bir yenisini daha ekleyerek, hem konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlatmıştır. Uygulama kapsamında Bankamız ile anlaşmalı konut üreticilerinden konut satın alacak müşterilerimize; aylık %0,99 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi kullanma imkanı sunulacaktır. 500.000 TL tutarlı, 120 ay vade, aylık %0,99 faiz oranı, %0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan konut kredisinin yıllık maliyet oranı % 12,7337’dir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR