Ziraat Bankası 100 Milyon TL Para Musluğu Hazırladı, Hem İhtiyaç Hem Borç Kapatma Ödemeleri Verilecek!

Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu kampanyaya katılmak için aylık ödemesi olmayan 36 ay vadeli kredi için 50.000 TL'ye kadar başvuru yapabileceklerdir.

Ziraat Bankası 100 Milyon TL Para Musluğu Hazırladı, Hem İhtiyaç Hem Borç Kapatma Ödemeleri Verilecek!
Yayın Tarihi: 11.08.2023 23:57:00

Ziraat Bankası yaptığı yeni kampanyada 100 milyon TL ve üzerinde para musluğu ayarladı. Nakit isteyenler Ağustos ayının sonuna kadar bu kampanyadan faydalanarak gelirine göre ödeme alacaklardır. Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile birlikte yaptığı yeni kampanyada, Nakit ödeme alacak kişilere hemen işlem yapacak ve bu ödemeleri hesaplara atacaklardır. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler, Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu kampanyaya katılmak için aylık ödemesi olmayan 36 ay vadeli kredi için 50.000 TL'ye kadar başvuru yapabileceklerdir.

Son Dakika! Ziraat bankası genel müdürü açıklama yaptı! 

Ziraat Bankası yapılan açıklama ile birlikte, vatandaşların kredi haberlerini ve kredi borç kapatma haberlerini duydu. Bu yüzden yeni bir kampanya yaptı ve Ziraat Bankası genel müdürü bu kampanyada kişilere kredi ödemesi vereceğini açıkladı. Banka kredi notuna da bakmadan kredi almak isteyenlere hemen sonuç vermektedir. Ziraat Bankası genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile birlikte aylık taksit miktarına göre krediler 3 ay ertelemeli olarak verilecektir. Ziraat bankası kredi almak için en yakın banka şubelerinden ödemeler verdiği gibi ayrıca kredi alacak kişilere 5 dakika içinde internet bankacılığı kredisi de vermektedir. Ziraat bankası genel duyuruyu da kendi internet sitesinden yapıyor. 

Borçlarını Kapatmak isteyen emekliler de bu kampanyaya katılacak!

Ziraat bankası borç kapatma kredisi kampanyasına katılacak olan kişilere hemen sonuç vermektedir. Özellikle de emekli olan kişiler bu kredileri istedikleri zaman alabileceklerdir. Emekli olup, bu bankadan maaş alan kişiler emekli maaş hesaplarına göre ödeme yapacaklardır.

Emekli maaşlarına göre verilecek olan bu kredilerde diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatacak ve bu krediyi öyle alacaksınız. Ziraat bankası yaptığı yeni kampanyada nakit kredi alacak kişilere ay sonuna kadar destek vermektedir.

100.000 TL'ye kadar kredi alacaksanız, başvuru yapacak olan kişilerin 18 yaş üzerinde olması gerekmektedir. 24 ay vade veya 12 ay vadeye kadar kredi verilecektir. Bu şekilde diğer bankalarda olan tüm banka borçlarınızı kapatacak ve bu kredileri bu şekilde istediğiniz zaman alabileceksiniz! Ziraat bankası emekli maaşlarına göre ve asgari ücretle çalışan kişilere gelir durumuna göre destek ödemesi vermektedir. 

Diğer kamu bankaları ne yapacak? 

Ziraat bankası haricinde diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi alma şansınız vardır. Bu bankalarda devlet destekli olarak kredi imkanı sağlamaktadır. Nakit kredi alacak kişilere 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Ziraat Bankası duyurusu ile birlikte kredi alacak kişilere hemen sonuç vermektedir. Ziraat bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden alacağınız emekli maaşına göre kredi verilmektedir. Ay sonuna kadar kredi ödemesi verilmektedir. Ay sonuna kadar alacağınız kredi ödemelerinde Ziraat bankası duyuru yaparak sizlere hemen internet üzerinden de 50 bin Tl gelir belgesiz ödeme vermektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR