Ziraat Bankası 100.000 TL Kredi Kampanyası Başvuruları Sürüyor

Ziraat Bankası 100.000 TL kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası 100.000 TL kredi nasıl alınır? Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL kredi almak için şartlar nelerdir?

Ziraat Bankası 100.000 TL Kredi Kampanyası Başvuruları Sürüyor
Yayın Tarihi: 9.06.2020 21:05:00

Ziraat Bankası 100.000 TL kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası 100.000 TL kredi nasıl alınır? Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL kredi almak için şartlar nelerdir? Sizlere bu yazımızda ihtiyaç kredisi olarak aynı gün içinde 100.000 TL onayı nasıl alırsınız bunun bilgilerini vereceğiz.

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasından dolayı ilk kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin en çok tercih ettikleri banka olmuştur. Sizde bu bankadan tüm ihtiyaçlarınıza göre kredi başvurusu yapabilirsiniz. Emekli olan kişiler emekli kredisi, esnaf olanlar esnaf kredisi, maaş alanlar maaş kredisi, çiftçi olanlar çiftçi kredisi, devlet memuru olanlar kamu kredisi gibi birçok kredi çeşidinden yararlanmaktadırlar. 100.000 TL’ye kadar verilen bu ihtiyaç kredilerinde bankalar, 60 ay vade ile 6 ay ertelemeli kredi imkanları da sunmaktadırlar. Sizlerde eğer başvuru yapacaksanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredi Başvurusu İçin Genel Şartlar Nedir?

Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL kredi almak istiyorsanız bankadan maaş alan müşteri olmanız gerekiyor. Bu durumda kimliğinizle en yakın Ziraat Bankası şubesinden kredi işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kredi kullanacak olan kişilerin icralık bir durumlarının da olmaması gerekiyor. Eğer icralık veya avukatlık bir durum varsa, banka kredi verirken bu uyarıyı size yapacaktır. Kredi almak için 18 yaşından büyük ve TC vatandaşı olmak ile birlikte, çalışan kişilerin 6 aylık sigortası olması ve emekli olan kişilerin de emekli maaşlarının bu bankadan alması şartı vardır.

100.000 TL Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Başvurusu

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi 100.000 TL gibi yüksek limitli kredilerde banka şubelerinden işlem yapmanız gerekmektedir. SMS veya internet sitesi gibi kredi başvurularında banka daha düşük limitlerle ön onay vermektedir. Ön onay verdiklerinde ise bankaya giderek kredi başvurunuzu tamamlayacaksınız. 100.000 TL kredi aldığınızda ayrıca banka diğer banka borçlarınızı da kapatmak isteyecektir. Kredi onayı aldığınızda eğer diğer bankalarda kredi ve kart borçlarınız varsa bu borçları kapatarak, ihtiyacınızın üzerine de kredi alabilirsiniz.

100.000 TL Kredi Veren Diğer Kamu Bankaları

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası haricinde ayrıca Halkbank ve Vakıfbank’tan da aynı şartlarda İhtiyaç kredisi alabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler kendi maaş aldıkları bankalardan aynı gün onay alabilecekleri 100 bin başvuru sonrasında 60 ay vade ile de yüksek vade kampanyasından yararlanabilirler. Bankalardan alacağınız bu kredilerde ayrıca sadece kamu bankalarına özel 6 ay vadeli ertelemeli kredi de kullanabilirsiniz.
Bu bankalar uygun faizlerle işlem yapmaktadırlar. Faizsiz ihtiyaç kredisi için henüz bir kampanya yoktur. Eğer faizsiz islami şartlara göre kredi almak istiyorsanız Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım bankalarından kar payı oranları ile kredi alabilirsiniz. Bu bankalar 60 ay vadeye kadar verdikleri kredilerde faiz oranı uygulamazlar.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR