Ziraat Bankası 1500 TL geri ödeme yapacak! Bu sadece Öğretmenlere ve Öğrencilere olacak!

Ziraat Bankası 1500 TL geri ödeme yapacak! Bu sadece Öğretmenlere ve Öğrencilere olacak!

Ziraat Bankası 1500 TL geri ödeme yapacak! Bu sadece Öğretmenlere ve Öğrencilere olacak!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 19:10:00

Ziraat Bankası, son kampanyasıyla öğretmenlere ve öğrencilere sevindirici bir müjde veriyor. Banka, troyestro.com ve Troy mağazalarında gerçekleştirilecek 9.000 TL'lik iPad alışverişlerinde Bankkart ile ödeme yapan müşterilere 1.500 TL'lik geri ödemesiz bir avantaj sunacak. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilen bir hediye çeki şeklinde geçerli olacak. Ancak, kampanyadan yararlanmak isteyenler için son tarih olan 10 Eylül'ü kaçırmamak çok önemli. Ziraat Bankası, düzenli olarak sunduğu avantajlı fırsatlarla müşterilerinin ilgisini çekiyor. Bu kez hedefte öğrenciler ve öğretmenler var. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri bu özel kampanyadan yararlanabilecekler. Ziraat Bankası, bu tür kampanyalarla müşterilerine ekonomik avantajlar sunmanın yanı sıra, özellikle öğrenci ve eğitimcilerin bütçelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kampanya, Apple ürünlerine olan talebi artırmayı ve öğrencileri ile öğretmenleri memnun etmeyi hedefliyor. Bu harika fırsatı kaçırmamak için Bankkart sahibi olanlar, 10 Eylül 2023 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilirler. Ziraat Bankası, yeni kampanyanın detaylarını kamuya açıkladı ve katılmak isteyenler için gerekli bilgileri özenle sunuyor. Kampanyaya katılmak için Bankkart mobil bankkart.com.tr üzerinden veya SMS yoluyla başvuruda bulunabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "iPad" yazıp 4757'ye SMS göndermelidir. Başvuran her bir kişi toplamda 1 adet indirim kuponu kazanabilir ve SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kazanılan indirim kodları, 4757'ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin kayıtlı cep telefonuna SMS olarak iletilir. Bu indirim kodları troyestro.com sitesinde veya Troy mağazalarında ödeme yaparken kullanılabilir. Kampanyaya katılmak için Bankkart sahibi olanlar geçerlidir. Ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar ana kart sahibinin harcamalarına dahil edilmez. Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabilir. Özellikle iPad almayı düşünen öğrenciler ve öğretmenler için büyük bir fırsat olan bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR