Ziraat bankası 18 yaş üzerinde duyuru yaptı! Nakit ihtiyacı olan herkes ödeme alacak!

Ziraat bankası 18 yaş üzerinde duyuru yaptı! Nakit ihtiyacı olan herkes ödeme alacak!

Ziraat bankası 18 yaş üzerinde duyuru yaptı! Nakit ihtiyacı olan herkes ödeme alacak!
Yayın Tarihi: 23.11.2023 16:15:00

Türkiye'nin köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası, finansal hedeflere ulaşmak isteyen herkesi düşünerek, 18 yaş ve üzeri bireylere özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu yeni promosyon kapsamında Ziraat Bankası müşterileri, Ziraat mobil uygulaması üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurusu yapma imkânına sahipler.

Başvurusu onaylanan bireyler, ihtiyaçlarına uygun belirlenen kredi tutarını düşük faiz oranlarıyla hesaplarına 10 gün içinde aktarabilecekler. Ayrıca, kolay ödeme isteyenler için 3 ay erteleme seçeneği de sunuluyor.

Kredi Notu Esas Alınacak:

Ziraat Bankası, kredi faiz oranlarını belirlerken bireylerin kredi notunu dikkate alıyor. Bu sayede herkes, maddi durumuna uygun bir faiz oranıyla kredi geri ödeme olanağına sahip oluyor.

Emeklilere Özel Avantajlar:

Ziraat Bankası, kampanya kapsamında emekli maaşı alanlara özel avantajlar sunuyor. Emekliler, daha yüksek kredi limitleri ve uygun faiz oranlarıyla bu promosyondan faydalanabilirler. Bu adım, herkesin finansal hedeflerine ulaşmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca, emeklilik hesapları üzerinden yapılan başvurular aynı gün içinde işleme alınıyor. Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, finansal ihtiyaçlarını hızlı ve uygun şartlarda karşılamak isteyen herkesi hedef alıyor. Banka, esnek başvuru koşulları, düşük faiz oranları ve emeklilere özel avantajlarla müşterilerine finansal yardım hedeflerine ulaşmalarında yardımcı oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR