Ziraat bankası 2500 TL hediye için duyuru yaptı!

Ziraat bankası 2500 TL hediye için duyuru yaptı!

Ziraat bankası 2500 TL hediye için duyuru yaptı!
Yayın Tarihi: 30.05.2023 22:23:00

Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya ile TatilBudur'da yapılan alışverişlerde avantajlı fırsatlar sunuyor. Bankkart kullanıcılarına yönelik başlatılan bu kampanya kapsamında, belirli tutarlardaki alışverişlerde Bankkart Lira hediyeleri verileceği duyurulmuştur.

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, 1 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Bankkart ile yapılan alışverişlere göre farklı tutarlarda hediye miktarları belirlenmiştir. 12.500 Türk Lirası ile 17.499 Türk Lirası arasındaki alışverişlerde 1.000 Türk Lirası, 17.500 Türk Lirası ile 24.999 Türk Lirası arasındaki alışverişlerde 1.750 Türk Lirası, ve 25.000 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde ise 2.500 Türk Lirası Bankkart Lira hediye edileceği açıklanmıştır.

Katılım için müşterilerin Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin kayıtlı cep telefonlarından "TATILBUDUR" yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir. Bu adımın atlanması durumunda kampanyaya katılım sağlanamayacağı belirtilmiştir.

Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart POS cihazlarıyla yapılan alışverişlerde yüklenecektir. Yüklenen Bankkart Liraların kullanılabileceği tarih 7 Haziran 2023 olarak belirlenmiş ve 10 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacağı bildirilmiştir. Kullanılmayan Bankkart Liraların 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacağı da kampanya detayları arasında yer almaktadır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup her bir müşterinin sadece bir kez ödül kazanabileceği vurgulanmıştır. Katılımcılar en fazla 2.500 Türk Lirası Bankkart Lira ödülü kazanabilirken, kampanyanın uçak bileti alımlarını kapsamadığı bilgisi de verilmiştir.

Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinden daha detaylı bilgilere ulaşmak mümkündür. Bu kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerine tatil alışverişlerinde ekonomik avantajlar sunarken, müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutmayı hedeflemektedir.

Ziraat Bankası, finans sektöründe öncü bir kurum olarak müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamakta ve teknolojik yenilikleri takip ederek dijitalleşmeye büyük önem vermektedir. Banka, sürdürülebilirlik ilkesini benimseyerek toplumsal sorumluluk projelerine destek olmayı ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı hedeflemektedir.

Bu kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerine ekonomik ve kolaylıkla kullanılabilen bir ödeme aracı sunarak tatil alışverişlerinde daha keyifli ve avantajlı bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktadır. Kampanya detaylarına uygun şekilde başvuru yaparak müşteriler, TatilBudur'da harcamalarını yaparken Bankkart Liralarını kullanarak ekonomik bir tatil deneyimi yaşayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR