Ziraat bankası 5000 TL emekliye ek ödeme vereceğini açıkladı

Ziraat bankası 5000 TL emekliye ek ödeme vereceğini açıkladı

Ziraat bankası 5000 TL emekliye ek ödeme vereceğini açıkladı
Yayın Tarihi: 11.10.2023 17:00:00

Ziraat Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı ve 5.000 TL'ye kadar ek ödeme yapacağını duyurdu. Bu kampanya, düşük faiz oranları ile Emekli Kredisi fırsatı sunuyor ve tüm emekli vatandaşlar için uygun kredi ödeme koşullarını içeriyor.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi kampanyası, 36 ay vadeli ve 3 ay ödeme erteleme seçeneği sunarak, emekli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, kredi başvurusunu kolayca gerçekleştirebiliyor ve aynı gün içinde onay alabiliyorlar.

Başvuru işlemleri için Ziraat Bankası'nın internet bankacılığı uygulamasını kullanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra kredi sonucunuz hemen görüntülenecek ve onaylanan kredi hesabınıza yatırılacaktır. Ziraat Bankası, emekli maaş hesapları üzerinden ihtiyaç kredisi veriyor ve borç kapatma kredisi gibi özel ihtiyaçlar için daha düşük faiz oranları sunuyor.

Ziraat Bankası'nın Emekli Kredisi kampanyası, emekli vatandaşlara ek ödeme fırsatı sunarak mali ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu kampanya ile emekliler, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile kredi kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR