Ziraat Bankası 8 gün içinde ödeme! Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat!

Ziraat Bankası 8 gün içinde ödeme! Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat!

Ziraat Bankası 8 gün içinde ödeme! Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat!
Yayın Tarihi: 19.11.2023 14:45:00

Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile karşımızda! Yalnızca 8 gün içinde kredi başvurusu yaparak uygun faiz oranları ve gelir belgesiz kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz. Sadece mevcut müşterilere değil, banka müşterisi olmayanlar için de kapılarını açan bu kampanya, 50,000 TL'ye kadar kredi kullanma şansı sunuyor.

Kredi Detayları:

Ziraat Bankası'nın bu kampanyasına katılanlar, 36 ay vadeli ödemelerle uygun faiz oranları ile kredi geri ödeme avantajı elde ediyorlar. Gelir belgesi talep edilmeden sunulan bu kredi fırsatı, nakit ihtiyacınızı karşılamanın hızlı ve kolay bir yolunu sunuyor.

Hızlı İşlem ve Onay:

Banka, başvurularınızı 8 gün içinde tamamlamanız durumunda, nakit ihtiyacınızı karşılamak için aynı gün içinde işlem yapacak ve onaylanan krediyi hesabınıza aktararak hemen kullanmanıza olanak tanıyacaktır.

Başvuru Kolaylığı:

Kredi başvurularınızı gerçekleştirmek için sadece Ziraat Bankası'nın kredi şartlarına uygun olmanız yeterlidir. İhtiyaç anında başvurunuzu yaparak, acil nakit ihtiyacınızı hızla karşılayabilirsiniz. Ayrıca, bu kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi alan müşterilere 90 gün ertelemeli kredi imkanı da sunuluyor.

Online Başvuru ve 36 Ay Vadeli Ödeme:

Ziraat Bankası, müşterilerine internet bankacılığı uygulaması aracılığıyla da kredi başvurularını kabul ediyor. İnternet bankacılığı şifresi ile istediğiniz zaman başvuruda bulunabilir ve 36 ay vadeli ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR