Ziraat bankası açıkladı! Ekim'de daha önce verilmemiş nakit ödenecek!

Ziraat bankası açıkladı! Ekim'de daha önce verilmemiş nakit ödenecek!

Ziraat bankası açıkladı! Ekim'de daha önce verilmemiş nakit ödenecek!
Yayın Tarihi: 8.10.2023 23:19:00

Ziraat Bankası, Ekim ayında da İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında düşük faizli ve düşük limitli krediler sunmaya devam edecek. İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, 8,000 Türk Lirası (TL) tutarında ve 36 aylık geri ödeme süresine sahip bir kredi alabilirler. Banka hesabı olan tüm vatandaşlar, şubeye gitme ihtiyacı olmadan kolayca kredi başvurularını çevrimiçi olarak tamamlayabilirler.

Ziraat Bankası'ndan 8,000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

 Ziraat Bankası aracılığıyla başvuruda bulunmak için internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Bunun için Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir veya Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz. İnternet bankacılığı şifrenizi oluşturduktan sonra, acil mali ihtiyaçlarınız durumunda Ziraat Mobil uygulaması aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurular, belirli koşulları karşılayan bireylere kredi ödemesi sağlar. Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve bankanın kredi gereksinimlerini karşıladığınıza inanıyorsanız, bu banka aracılığıyla İhtiyaç Kredisi ödemelerinizi 7/24 alabilirsiniz.

Bu kampanyalara yalnızca bireysel müşteriler katılabilir ve daha yüksek limitli kredilerden faydalanabilirler. 8,000 TL borç aldığınızda, 36 aylık bir vadeyle geri ödeme planı oluşturabilirsiniz, böylece ödemelerinizi uzun bir süre boyunca yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın bu girişimi, uygun kredi koşullarına sahip olarak vatandaşlara mali yardım sağlamayı amaçlayarak, finansal ihtiyaçlarını kolayca karşılamalarını sağlamayı hedeflemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR