Ziraat bankası açıklama yapıyor! Ekim ayının sonuna kadar ödeme olacak!

Ziraat bankası açıklama yapıyor! Ekim ayının sonuna kadar ödeme olacak!

Ziraat bankası açıklama yapıyor! Ekim ayının sonuna kadar ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 16:22:00

Ziraat Bankası ekim ayı sonuna kadar yapacağı yeni kredi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşları için bireysel kredi ödemesi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni Kredi kampanyasında özellikle ekim ayı sonuna kadar başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm bireysel müşteriler için 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi verecek. Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanyada 18 yaş üzeri olan Türk vatandaşları için hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri vereceğini ve bu kredileri Ziraat mobil uygulaması üzerinden de kullandırabileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için yapılan yeni kredi ödemesinde başvuru şartlarına uygun olan kişiler kimlik numarası sorgulaması sonrasında kredi puanı uygun olması halinde ihtiyaç kredisi alabilirler. Ziraat Bankası 50.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar için yapmış olduğu bu yeni kampanyada bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verir ve ihtiyaç kredisi ödemesi bu bankalar üzerinden hızlı bir şekilde alınmaktadır.36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar kredi puanı uygun olması durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve nakit kredi ödemelerini Bu banka üzerinden diledikleri zaman alabiliyor.

Ziraat Bankası gibi Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de bireysel kredi kampanyasına katılarak işlem yapacak olan tüm vatandaşları için gerçekleştirilen bu nakit kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri verilir ve ihtiyaç kredisi ödemeleri hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR