Ziraat bankası açıklama yaptı! Her zaman 18000 TL ödeme verecek

Ziraat bankası açıklama yaptı! Her zaman 18000 TL ödeme verecek

Ziraat bankası açıklama yaptı! Her zaman 18000 TL ödeme verecek
Yayın Tarihi: 23.09.2023 17:12:00

Ziraat Bankası, Eylül ayında düşük faiz oranları ve düşük kredi limitleri ile ihtiyaç kredisi kampanyasına devam ediyor. Kampanya kapsamında, vatandaşlara 18000 TL tutarında ve 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. Banka müşterileri, bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için şubelere gitmeden internet üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Ziraat Bankası'ndan 18000 TL kredi başvurusu yapmak için öncelikle internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Şifre oluşturmak için Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya Ziraat Bankası şubesine giderek yardım alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra acil bir ihtiyaç durumunda, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden kolayca başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Ziraat Mobil uygulaması aracılığıyla yapılan başvurularda, belirli şartlar ve kredi ödeme planları geçerlidir. Başvuruda bulunmadan önce, Ziraat Bankası'nın kredi şartlarını inceleyerek uygun olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Kampanya sadece bireysel müşterilere yöneliktir ve başvuranlar daha yüksek kredi limitleriyle de desteklenmektedir. 18000 TL kredi kullanırsanız, 36 ay vadeli ödeme planı ile kredinizi geri ödeme fırsatınız bulunmaktadır. Bu kampanya sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için Ziraat Bankası'nı tercih edebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR