Ziraat bankası, Banka hesabı, ATM kartı olanlar dikkat! 2 gün içinde işlem yapın!

Ziraat bankası, Banka hesabı, ATM kartı olanlar dikkat! 2 gün içinde işlem yapın! 

Ziraat bankası, Banka hesabı, ATM kartı olanlar dikkat! 2 gün içinde işlem yapın!
Yayın Tarihi: 15.11.2023 09:36:00

Son dakika haberine göre Ziraat bankası ATM kartı olan kişilere ödeme verecek. 2 gün içinde yapılacak olan bu nakit kampanyasında başvuru yaparak ödeme alacak olan kişilere 2 gün içinde 100 bin TL gibi yüksek limitli bir kredi alma şansı yakalayacaksınız. 3 dakika içinde sonucu olacak olan bu kredilerde banka sizlere destek olarak işlemlerinizi hesabınıza yapmanız için ZİRAAT MOBİL üzerinden yapılmaktadır. Bu şartlara uygun olan herkes 18 yaş üzerinde olması durumunda başvuru yapabileceklerdir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI 

Ziraat Bankası yaptığı yeni kampanya ile 100 bin TL 24 ay vadeli kredi alacağınızı açıkladı. Bankadan yapılan bu açıklama sonrasında 100 bin TL'ye kadar ödeme alma imkanınız olması lazım. Acil ihtiyacı olan kişiler, krediler alabilmeleri için bazı şartlara da uygun olması lazım. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler kredi notu 1100 ve üzerinde olması durumunda ödeme alabilirsiniz. Ayrıca bu kredileri emekliler de alabileceklerdir.

EMEKLİYE ÖDEME

Emekli maaş hesabı bu bankada olan kişilere de destek verilmektedir. Kredi notu 1100 ve üzerinde ödemeler verilmektedir. Ancak emekli maaşını bu bankadan alan kişilere Ziraat Bankası, emeklilerin kredi notu düşük olsa bile ödeme vermektedir. Bu şekilde sizlerde bankadan kredi alabilir ve diğer bankalarda borcunuz varsa bu borcunuzu da kapatabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR