Ziraat Bankası banka hesabı olan dikkat, Bu sabah açıkladı, 7 gün kaldı...

Ziraat Bankası banka hesabı olan dikkat, Bu sabah açıkladı, 7 gün kaldı...

Ziraat Bankası banka hesabı olan dikkat, Bu sabah açıkladı, 7 gün kaldı...
Yayın Tarihi: 1.08.2023 11:21:00

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için 7 gün içerisinde ödenecek olan kredi tutarı belli oldu. Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu yeni bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için dilediği zaman hızlı bir şekilde ödeme vereceği Kredi imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası banka hesabınızın olması halinde ihtiyaç kredisi ödemelerinizi hemen alabilecek ve başvurunuzu 7 gün içerisinde yapmış olmanız durumunda banka kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar 5 dakikada sonuç alabileceklerdir.
 
Ziraat Bankası devlet bankası olmasından dolayı başvuru yapacak olan vatandaşların bireysel müşteri olmalarını ve bireysel müşteri hizmetleri numaraları üzerinden de başvurularını almalarını açıklıyor. Ziraat Bankası 7 gün içerisinde yapılacak olan bireysel tüketici kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödeme işlemlerini gerçekleştireceğini ve bireysel kredi kullanacak olan tüm vatandaşların diledikleri zamanda ödemeleri hesaplarına yatırabilecekleri bir kampanya açıkladı. Ziraat Bankası devlet bankası olmasından dolayı özellikle de emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere 7 gün içerisinde 50.000 TL'ye kadar kredi gelir belgesiz olarak vermektedir.
 
Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar 7 gün içerisinde yapılacak olan bu ihtiyaç kredisi başvurusunda 50.000 TL kredi onayı almaları halinde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak aynı zamanda diğer bankalardaki olan güncel ihtiyaç kredisi ve güncel kredi kartı borçlarınızı da kapatarak ihtiyaç kredisi ödemelerinizi gerçekleştirecek ve başvurularımızı 7 gün içerisinde yapmanız halinde bankanın sizler için özel hazırladığı faiz oranlarından yararlanabileceksiniz.
 
Sadece Ziraat Bankası üzerinden değil ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilecekleri bir kampanya hazırlandı ve bu kampanyalara katılarak sizler de istediğiniz zaman Başvuru yaparak kredi kullanabileceksiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR