Ziraat bankası banka hesabı olan kişiler 5 gün içinde işlem yapılacak! Son dakika!

Ziraat bankası banka hesabı olan kişiler 5 gün içinde işlem yapılacak! Son dakika!

Ziraat bankası banka hesabı olan kişiler 5 gün içinde işlem yapılacak! Son dakika!
Yayın Tarihi: 16.09.2023 09:48:00

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için yapılan duyuruda ay sonuna kadar başvurularını gerçekleştirecek olan ve kendi banka hesabı olan tüm Bireysel müşterilerin 30.000 TL nakit kredi alabilecekleri bir kampanya başladı. Ziraat Bankası bireysel kredi kampanyasına katılarak nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde ödemeler alabilecekleri bu kampanyalardan yararlanabilmeleri için Ziraat Bankası müşterisi olması durumunda gelir belgesiz olarak 30.000 TL kredi alabilmektedir. 

***


Ziraat Bankası yaptığı kampanyalar ile birlikte son zamanlarda adından sıkça söz ettirirken düşük faiz oranları ile kredi kullanmak isteyen vatandaşların da tercih etmiş olduğu bankaların başında gelmektedir. Ziraat Bankası belirtilen Kredi politikalarıyla 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli Kredi paketlerini hem emekli olan kişiler için hem de sigortalı olarak uzun süredir aynı iş yerinde çalışan vatandaşlar için vermektedir.

***

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar 5 gün içerisinde yapacakları kredi başvuruları ile birlikte nakit kredi ödemelerinden faydalanabilmeleri için banka müşterisi olması durumunda Ziraat mobil uygulamasına giriş yaparak buradan bireysel kredi kampanyasına katılabilir. Ziraat Bankası şubeleri üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız ve ihtiyaç kredinizi hızlı bir şekilde almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olarak işlemlerinizi hemen yapabilecek ve kredinizi de bu banka üzerinden mobil uygulama aracılığı ile birlikte aldığınız için gelir belgesiz ve masrafsız olarak kullanacaksınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR