Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler dikkat! 3 gün içinde işlem yapmanız isteniyor

Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler dikkat! 3 gün içinde işlem yapmanız isteniyor

Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler dikkat! 3 gün içinde işlem yapmanız isteniyor
Yayın Tarihi: 22.06.2023 13:58:00

Ziraat Bankası olan vatandaşlar için yapmış olduğu yeni duyuruda 3 gün içerisinde kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 35.000 TL bireysel tüketici kredisi kullandıracak. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası adı altında başlatılan ve nakit kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yaparak hemen aynı gün içinde kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasında banka müşterisi olmanız halinde sizlere belirtilen şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde verilecek. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmanız halinde sizlere verilecek olan bu limitler 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak hemen hesaplarınıza yatırılarak kullandırılmaktadır. 
 
Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların 18 yaş üzerinde olması durumunda ve banka kredi politikalarına uygun olm alarıdır hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirerek Ziraat Bankası bireysel krediyi alabilirler ve kendi kredi puanlarına göre nakit kredi ödemelerine düşük faiz oranları ile birlikte yapabilmektedirler. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi olacak olan kişilere hemen aynı gün içinde işlem yapacak ve ihtiyaç kredisi ödemelerini banka şubelerine gitmeden de kullanmalarına olanak sağlayacak. 
 
18 yaş üzerinden büyük olan herkesin Haziran ayı sonuna kadar başvurularını gerçekleştirecekleri bu Kredi kampanyasında özellikle düşük faizli kredi kullanabilmeleri için kredi puanı 1500 ve üzerinde olması istenmektedir. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirerek hemen aynı gün içinde işlem yapmak istiyorsanız Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası adı altında başvurularınızı yaparak internet bankacılığı uygulaması olan Ziraat mobil uygulaması üzerinden veya bankanın müşteri hizmetleri numarası üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvurunuzu yapabilirsiniz. 
 
Ziraat Bankası haricinde aynı zamanda Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden de işlemlerini gerçekleştirerek bireysel kredi ödemeleri verilmektedir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR