Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler dikkat: 5 gün içinde işlem yapmanız gerekiyor!

Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler dikkat: 5 gün içinde işlem yapmanız gerekiyor!

Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler dikkat: 5 gün içinde işlem yapmanız gerekiyor!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 08:55:00

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 5 gün içerisinde sizlere 20000 TL kredi ödemesi verecek. Ziraat Bankası, yeni kredi kampanyası ile birlikte vatandaşlara belirtilen şartlara uygun olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılabilmeleri için 20000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi ödemesi yapacağını açıkladı. Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi ödemelerinden, hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeleri vererek, belirtilen şartlara uygun olarak kredi işlemlerini hesaplarına yatırarak kullandırmaktadır.

Ziraat Bankası Bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak, başvuru yapmak istiyorsanız ve Acil İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemeleri hemen hesaplara yatırılır.

ZİRAAT BANKASI NAKİT KREDİ BAŞVURUSU 

Ziraat Bankası Bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin, 18 yaşından büyük olmaları halinde bireysel kredi kullanabilmeleri için banka kredi puanının uygun olması halinde banka kendi banka müşterilerine 5 gün içerisinde uygun faizlerle kredi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapabileceğiniz ihtiyaç kredisi başvuruları hareketinde, aynı zamanda Ziraat Bankası hesabı olan tüm vatandaşların ihtiyaç kredisi başvuruları, banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirilmektedir. 

Ziraat Bankası, belirtilen şartlar dahilinde uygun faiz oranlarıyla birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için aynı gün içinde ihtiyaç kredisini hesaplarına yatırarak kullanabilecekler ve belirtilen şartlara uygun olarak kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde yine kullanıma açılacaktır. Bayram sonrası yine başvurularınızı yapabileceğiniz bu bireysel tüketici kredisi kampanyasında, Ziraat Bankası, sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kullandırmış olduğu 20000 TL kredilerde ilk taksit ödemesini de 90 gün ertelemeli olarak yapabilmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR