Ziraat bankası banka hesabı olan kişiler dikkat! 6 gün içinde işlem yapın!

Ziraat bankası banka hesabı olan kişiler dikkat! 6 gün içinde işlem yapın!

Ziraat bankası banka hesabı olan kişiler dikkat! 6 gün içinde işlem yapın!
Yayın Tarihi: 17.06.2023 21:54:00

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için 6 gün içerisinde nakil ihtiyacı olmaları durumunda başvuru yapmaları gerektiği konusunda uyardı. Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm Bireysel müşterilerin 18 yaş üzerinde olmaları halinde bireysel tüketici kampanyalarına katılarak girdikleri zaman bankanın yapmış olduğu bu kredi kampanyası ile birlikte işlemleri de gerçekleştireceğini açıkladı.

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların bireysel kredi politikalarına uygun olmaları halinde işlemlerini Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden de yapabilecekleri bu Kredi kampanyasında 6 gün içerisinde işlem yapmaları halinde kendilerine özel olarak hazırlanan düşük faizli ihtiyaç kredisi ile birlikte 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Ziraat Bankası Sadece bireysel müşteriler için değil aynı zamanda kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan tüm bireysel emekli maaşı müşterilerine de ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabilmeleri için bireysel kredi imkanı sağlayacak ve özellikle de 6 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli kredi ödemesi verecek.

Ziraat Bankası başlatmış olduğu internet bankacılığı uygulaması üzerinden vereceği ihtiyaç kredisi kampanyasında daha önce banka üzerinden kredi kullanıp düzenli ödemeler yapan vatandaşlara ihtiyaç kredisi ihtiyacını hemen aynı gün içinde sonuçlandırarak yine banka şubelerine gitmeden hesaplarına yatırma olanağı da sağlamaktadır. 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullandırarak 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemesini de 3 ay ertelemeli olarak kullanabileceğiniz bu kredilerde sizlere özel olarak hazırlanan düşük faizli bireysel kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız Ziraat Bankası resmi internet sitesine giriş yaparak kampanya detaylarını ve güncel kredi faiz oranlarını öğrenerek işlem yapabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR