Ziraat bankası banka hesabı olanlar 4 gün içinde işlem yapın! Banka genel müdürlüğü açıkladı!

Ziraat bankası banka hesabı olanlar 4 gün içinde işlem yapın! Banka genel müdürlüğü açıkladı!

Ziraat bankası banka hesabı olanlar 4 gün içinde işlem yapın! Banka genel müdürlüğü açıkladı!
Yayın Tarihi: 28.07.2023 10:01:00

Ziraat Bankası, banka hesabı olan vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Müşterilerine kolaylık ve hızlı işlem imkanı sunan bu kampanya ile 30000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi düşük faiz oranları ile veriliyor. Başvuruların 4 gün içerisinde onaylanması, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını hızlıca karşılamasına olanak sağlıyor.

Banka hesabı olan müşteriler, bu kampanyaya başvurarak 30000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Özellikle emekli maaşı alan vatandaşlar, emekli maaş hesapları üzerinden nakit ihtiyaçları için kredi başvurusu yapabiliyorlar. İhtiyaç kredisi başvuruları onaylandıktan sonra kredi tutarı aynı gün içinde müşterilerin hesaplarına yatırılarak kullanıma sunuluyor.

4 GÜN İÇİNDE BAŞVURU YAPIN!

Ziraat Bankası, müşterilerine kolaylık sağlamak için internet bankacılığı uygulamasını kullanma imkanı da sunuyor. Müşteriler, kredi şartlarına uygun olarak internet şubesine girerek 30000 TL ile başvuruda bulunabiliyorlar. Ayrıca, banka şubelerine gitmeden de internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Bu kampanya kapsamında 30000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanma imkanı da bulunuyor. Müşteriler, kredi şartlarına uygun olarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredilerine başvuruda bulunabiliyorlar. Ayrıca, kredi ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak gerçekleştirme imkanı da sunuluyor.

Ziraat Bankası, müşterilerine sağladığı kolaylık ve hızlı işlem avantajlarıyla dikkat çekiyor. Banka hesabı olan herkes, bu kampanyadan faydalanarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilir. Başvuruların 4 gün içinde onaylanması ve uygun faiz oranları ile sunulan 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı, vatandaşları memnun ediyor. Ziraat Bankası'nın bu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, bankanın internet sitesi veya şubelerini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilirler. Herkese kolay ve hızlı işlem imkanı sağlayan bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR