Ziraat Bankası Banka Hesabı Olanlara 33000 TL Ödeme Verecek!

Ziraat Bankası Banka Hesabı Olanlara 33000 TL Ödeme Verecek!

Ziraat Bankası Banka Hesabı Olanlara 33000 TL Ödeme Verecek!
Yayın Tarihi: 5.10.2023 11:30:00

Ziraat Bankası, bireysel tüketici kredisi kampanyasıyla Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak olan 33.000 TL nakit kredi fırsatını sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak için Ziraat Bankası müşterisi olmanız ve aynı zamanda emekli maaşı müşterisi olmanız gerekmektedir.

33.000 TL nakit kredi almak isteyenler, en yakın Ziraat Bankası şubesine kimlik belgeleriyle başvuruda bulunabilirler. Başvurunuz aynı gün içerisinde sonuçlanacak ve onaylandığı takdirde kredi tutarı 5 gün içerisinde hesabınıza yatırılacaktır.

Emekli maaşı müşterisi olmayanlar da endişe etmesinler, çünkü Ziraat Bankası aynı zamanda sigortalı olarak çalışan bireylere de ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Sigortalı olarak çalışanlar, kredi başvurusu için en yakın Ziraat Bankası şubesine kimlik belgesi ve işyerlerinden alacakları SGK hizmet dökümü ile başvurabilirler.

Ziraat Bankası'nın bireysel tüketici kredisi kampanyası kapsamında 33.000 TL'ye kadar kredi kullanabilir ve ödeme planınızı 12 ay, 24 ay veya 36 ay gibi vadelerle oluşturabilirsiniz.

Bu fırsatı değerlendirerek finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için Ziraat Bankası'nın size sunduğu bu avantajlardan yararlanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR