Ziraat bankası banka kartı olanlar: 31 Ekim'e kadar işlem yaparsanız, Ödeme alırsınız!

Ziraat bankası banka kartı olanlar: 31 Ekim'e kadar işlem yaparsanız, Ödeme alırsınız! 

Ziraat bankası banka kartı olanlar: 31 Ekim'e kadar işlem yaparsanız, Ödeme alırsınız!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 09:00:00

Ziraat Bankası bankamatik kartı olan vatandaşlar için 31 ekim tarihine kadar başvuru yapacak olan tüm bireysel müşteriler için yeni bir ödeme paketi hazırladığını açıkladı. Ziraat Bankası bankamatik kartı hesabınız üzerinden 31 ekime kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm bireysel müşteriler için uygun faizlerle yeni bir kredi başvurusu gerçekleştirecek ve 50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması durumunda Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası bireysel kredilerde kamu Bankası olmasından dolayı daha düşük faiz oranları ile birlikte vatandaşlara kredi işlemleri gerçekleştirirken nakit ihtiyacı olup Kredi işlemlerini 5 dakika içerisinde yapacak olan tüm vatandaşlar içinde hemen aynı gün içinde Kredi ödemelerini internet üzerinden de hesaba yatırmaktadır.

BAŞVURU YAPMAYI UNUTMAYIN!

Ziraat Bankası bireysel kredi kampanyasına ay sonuna kadar geçerli olan bu yeni düşük faizli kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız Ziraat Bankası müşterisi olmanız durumunda mobil uygulama üzerinden ve internet sitesi üzerinden internet şubesine giriş yaparak buradan bireysel kredi başvurusunda bulunabilirsiniz ve 50.000 TL kredi kullanabilirsiniz. 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştiren bireysel müşteriler için yapılan yeni Kredi ödemelerinde 36 ay vadeli Kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve aynı gün içinde Kredi işlemlerinizi yaptıktan sonra da hesabınıza bu ödemeleri alabileceksiniz.

18 YAŞ ÜZERİ ALACAK

Ziraat Bankası 18 yaş üzerinde olan vatandaşların özellikle de emekli olmaları durumunda da emekli maaş hesapları üzerinden kredi işlemlerini yapmaktadır. Ziraat Bankası şubelerine giderek Kredi işlemlerinizi bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapabilir daha yüksek limitlerde de yine düşük faiz oranları ile birlikte isterseniz ihtiyaç kredisi isterseniz de borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR