Ziraat Bankası Bankkart ile 2500 TL'ye Varan Kazanç Fırsatı Kapınızda!

Ziraat Bankası Bankkart ile 2500 TL'ye Varan Kazanç Fırsatı Kapınızda!

Ziraat Bankası Bankkart ile 2500 TL'ye Varan Kazanç Fırsatı Kapınızda!
Yayın Tarihi: 29.10.2023 12:05:00

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklarla ve fırsatlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Bankkart sahiplerini büyüleyen bir kampanya ile karşımızda. 2500 TL'ye varan kazanç fırsatı sunan bu kampanya, tatil planlarından alışverişe kadar birçok alanda müşterilerine ekonomik destek sağlıyor. Detaylara birlikte göz atalım:

Ziraat Bankası Bankkart ile TatilBudur'da Büyük Fırsatlar

Bu özel kampanya, Ziraat Bankası'nın Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliklerine sahip müşterileri için geçerli. TatilBudur'un geniş hizmet yelpazesi içerisinde yer alacak tek seferde yapılacak alışverişlerde müthiş avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında yapılacak alışverişlerin değerine göre Bankkart Lira kazanma şansı elde ediyorsunuz. İşte detaylar:

  • 12.500 TL ile 19.999 TL arasında yapılan peşin ya da taksitli alışverişlerde 1.000 TL Bankkart Lira
  • 20.000 TL ile 27.499 TL arasındaki alışverişlerde 1.750 TL Bankkart Lira
  • 27.500 TL ve üzeri alışverişlerde ise tam 2.500 TL Bankkart Lira sizin oluyor.

Kampanya Süresi ve Katılım Koşulları

Bu büyük fırsattan yararlanmak için 6-31 Ekim 2023 tarihleri arasında alışverişlerinizi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Katılım oldukça basit; Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile kampanyaya katılabilirsiniz. SMS ile katılım için, kayıtlı cep telefonunuzdan "TATILBUDUR" yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterli.

Önemli Notlar:

  • Kampanyadan yararlanmak için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanmalıdır.
  • Alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gereklidir.
  • Kazanılan Bankkart Liralar 07 Kasım 2023 tarihine kadar yüklenecek ve 15 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilir.
  • Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilir.
  • Uçak bileti alımları bu kampanyaya dahil değildir.
  • Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Ziraat Bankası'nın bu muhteşem kampanyası ile tatil hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir ve alışverişlerinizde cebinizi rahatlatabilirsiniz. 2500 TL'ye varan Bankkart Lira kazanma fırsatını kaçırmayın, unutmayın ki bu kampanya sadece ekim ayında geçerli.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR