Ziraat Bankası Duyurdu: 1 Haziran tarihinde başladı ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek

Ziraat Bankası Duyurdu: 1 Haziran tarihinde başladı ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek

Ziraat Bankası Duyurdu: 1 Haziran tarihinde başladı ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek
Yayın Tarihi: 20.06.2023 21:53:00

Bankalar, müşteri çekmek ve mevcut müşterilerine avantajlar sağlamak adına yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası da müşterilerine yönelik TatilBudur kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bankanın son açıklamasına göre, belirli tutarlardaki peşin veya taksitli alışverişlere özel Bankkart Lira hediye edileceği duyuruldu.

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde yer alan habere göre, kampanya 1 Haziran tarihinde başladı ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin işlemlerini 23 Haziran gece yarısından önce tamamlamaları gerekiyor.

Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle yapılacak tek seferdeki alışverişlere göre Bankkart Lira hediye edileceği belirtiliyor. 12.500 TL ile 17.499 TL arasındaki alışverişlere 1.000 TL, 17.500 TL ile 24.999 TL arasındaki alışverişlere 1.750 TL, 25.000 TL ve üzeri alışverişlere ise 2.500 TL Bankkart Lira verileceği ifade ediliyor.

Kampanya koşulları doğrultusunda, 1 - 21 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılan alışverişler kampanyaya dahil olacak. Kampanyaya katılım için müşteriler Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla başvuruda bulunabilecekler. SMS ile başvuru için "TATILBUDUR" yazarak 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar 30 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve 7 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 8 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacak.

Bankkart Lira kampanyasından yararlanmak için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Ek kartlarla yapılan harcamalar ise asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya müşteri bazında olduğu için bir müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir. Kazanılabilecek ödül tutarı ise en fazla 2.500 TL Bankkart Lira olarak belirlenmiştir. Uçak bileti alımları ise kampanya kapsamına dahil değildir.

Ziraat Bankası'nın TatilBudur kampanyası, müşterilere özel fırsatlar sunarak alışverişlerini daha avantajlı hale getirmeyi hedefliyor. Kampanya sayesinde müşteriler, tatil harcamaları veya diğer ihtiyaçları için Bankkart Lira kazanma şansını yakalayacaklar. Müşteriler, belirlenen kampanya süresi içinde başvurularını yaparak bu fırsatlardan yararlanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR