Ziraat bankası duyurdu! 10 gün içinde 12000 TL nakit ödeme, IBAN numarasına ödeme!

Ziraat bankası duyurdu! 10 gün içinde 12000 TL nakit ödeme, IBAN numarasına ödeme!

Ziraat bankası duyurdu! 10 gün içinde 12000 TL nakit ödeme, IBAN numarasına ödeme!
Yayın Tarihi: 5.11.2023 16:00:00

Ziraat bankası duyurdu, Başvuru yaparak nakit alacak kişilere uygun faizlerle yeni bir kampanya başladı. 10 gün içinde başvuru yapacak olan kişiler, 12 bin TL ödeme verilecek. 12 bin TL ödeme için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kampanya açıklandı. Ziraat bankası yaptığı bu kampanya ile birlikte, Nakit kredi alacak kişilere düşük faizlerle ödeme verilecektir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI

Ziraat bankası üzerinden nakit kredi kampanyasına katılmak isteyenler için yapılan yeni duyuruda nakit kredi kullanmak isteyenler uygun faizlerle 12 bin TL kredi alabileceklerdir. Bu krediler 36 ay vadeye kadar verilecektir. 12 ay ve 24 ay vadeye kadar da kredi verilecektir. Bu krediler Ziraat Bankası üzerinden nakit alacak kişilere de destek olacaktır.

EMEKLİLERE DE DESTEK ÖDEMESİ BAŞLADI

Emekli maaşı alanlarda bu banka üzerinden verilen Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmanız için sizlere olanak sağlayacaktır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, Başvuru şartlarına uygun olarak kredi ödemesi verecektir. Emekli maaş ile lazım olduğu zaman Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi hemen alabileceksiniz. Banka sizlere hızlı ve anında kredi sonucu vermektedir. Ziraat bankası mobil uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabileceksiniz. 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi kampanyası başladı ve nakit kredi kullanmanız durumunda da kredinizi hemen hesaba atacaksınız.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR