Ziraat Bankası duyurdu: 3 gün içinde işlem yapanlara 20.000 TL ödeme olacak

Ziraat Bankası duyurdu: 3 gün içinde işlem yapanlara 20.000 TL ödeme olacak... Sizlerde bu kampanya ile hızlı bir şekilde işlem yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası duyurdu: 3 gün içinde işlem yapanlara 20.000 TL ödeme olacak
Yayın Tarihi: 28.10.2023 09:04:00

Ziraat bankası yaptığı yeni kampanya duyurusu ile birlikte 20 bin TL'Ye kadar nakit ödeme vereceğini açıkladı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu yaparak kredi alabileceksiniz. 20 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak verilecek bu kredilerde şartlar ne olursa olsun başvuru yaparak nakit ödeme verilecek. Aynı zamanda kredi kullanmak isteyenler de başvuru şartlarına uygun olması halinde kredilerini internet üzerinden yapacaklardır. 

ZİRAAT BANKASI 3 GÜN İÇİNDE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Ziraat bankası 3 gün içinde düşük faizli nakit kredi kampanyası duyurdu. Bankadan 18 yaş üzerinde olanlar, Direkt olarak hızlı ve anında sonuç alacaklardır. Kredi notu ve faiz oranları da başvuru yapanların daha önceki banka çalışmalarına göre belli olacaktır. Bu şekilde nakit kredi alacaklar 20 bin TL ödeme alabilecek ve gelir belgesiz işlem yapabileceklerdir. Ziraat bankası yaptığı bu kampanyada 3 gün içinde düşük faizli işlem yapacak, daha sonraki günler ise banka yeni faiz oranlarını açıklayacaktır. 

EMEKLİYE ÖDEME

Emekli maaşı alanlarda nakit kredi kullanmak için başvuru yapabileceklerdir. Bu şekilde nakit kredi kullanmak isteyenler için Emekli maaş hesaplarınıza göre ödemeler yapacaksınız. Emekliye daha yüksek limitli olarak da kredi imkanı sağlanmaktadır. Bu durumda başvuru yapacak olan kişiler Ziraat bankası üzerinden emekli maaşı alması durumunda kredi alacaklar ve bu kredileri de hesaplara hızlı ve anında yatıracaklardır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR