Ziraat bankası duyurdu! Banka müşterisi olan kişilere destek yağacak!

Ziraat bankası duyurdu! Banka müşterisi olan kişilere destek yağacak!

Ziraat bankası duyurdu! Banka müşterisi olan kişilere destek yağacak!
Yayın Tarihi: 12.10.2023 19:33:00

Ziraat Bank, resmi sosyal medya hesapları ve web sitesi aracılığıyla düzenli olarak kendi banka müşterileri için kampanyalarını paylaşmaktadır. Ziraat Bank'ın resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, belirtilen politikalara uyarak hızlı bir şekilde kredi başvurularını alabilirler. Banka, resmi web sitesi aracılığıyla aynı gün içinde kredi işlemlerinin tamamlanabileceğini ve müşterilerin kampanyalara katılabileceğini, onay alabileceğini ve onaylanan kredileri hesaplarına transfer ederek kullanabileceğini vurguluyor.

Son duyuruda, Ziraat Bank özellikle bankada hesabı olan müşterilerini Ekim ayı için özel olarak tasarlanmış düşük faiz oranlarından faydalanmak için 5 gün içinde başvuruda bulunmalarını teşvik ediyor.

Ziraat Bankası aracılığıyla kişisel kredi başvurusu yapmak isterseniz, şubelere gitmeye gerek kalmadan bunu yapabilirsiniz. Banka, işlemlerinizi aynı gün tamamlayabileceğiniz bir kampanya hazırlamıştır. Kamu bankası olan Ziraat Bankası, hesabı bulunan ve maaşlarını bu bankadan alan tüm müşterilere gelir belgesi olmadan ve düşük faiz oranlarıyla 50.000 TL'lik bir Fırsat Kredisi sunmaktadır. 50.000 TL kişisel kredi başvurusu yapmak isteyenler için banka, Ekim ayındaki uygun faiz oranlarından faydalanmak için 3 aylık bir ödeme erteleme süresi sunuyor.

Ziraat Bankası ile 50.000 TL kişisel kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyaçları için başvurularını tamamlayabilir, istedikleri zaman hesaplarına ödeme yapabilir ve onaylanmış kredilere hızla erişebilirler. Ziraat Bankası, 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapan vatandaşların belirtilen koşullara tabi olarak hızlı bir şekilde kredi ödemelerini yapabileceğini garanti ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR