Ziraat Bankası duyurdu: Kendi bankasında hesabı olana öncelik: Tüm banka borçlarınız kapanacak!

Ziraat Bankası duyurdu: Kendi bankasında hesabı olana öncelik: Tüm banka borçlarınız kapanacak!

Ziraat Bankası duyurdu: Kendi bankasında hesabı olana öncelik: Tüm banka borçlarınız kapanacak!
Yayın Tarihi: 17.05.2023 22:56:00

Ziraat Bankası hesabı olanlara borç kapatma kredisi verilecek! Banka müdürü açıkladı… Kamu destekli, bankalardan bir tanesi olan Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte hem emekli olan hem de sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlara borç kapatma kredisi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu kredi ödemelerinde size verilecek olan 100.000 TL nakit kredi ödemesi 24 ay vadeli ödeme tablosu ile birlikte hemen size kullandırılmaktadır.

İsteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanırken, isteyen vatandaşlar ise kredi kullanmak istiyorlarsa diğer bankalardaki olan borçları da kapatmak için borç kapatma kredisi kampanyasına katılabilmektedirler. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılacak olan tüm vatandaşların Ziraat Bankası müşterisi olması durumunda hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabileceğinizi de söylemek isteriz.

Ziraat Bankası ve Ziraat Mobil uygulaması üzerinden başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere Ziraat Bankası kredi ödemelerini hızlı bir şekilde vermektedir.

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşların emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesaplarını bankaya taşıyarak hem 100.000 TL kredi kullanabilecek hem de diğer bankadaki güncel ihtiyaç kredisi ile birlikte güncel kredi kartı borçlarını kapatarak rahat bir nefes alabileceklerdir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler bankanın internet sitesindeki kredi başvuru formunu doldurabilir. Maaş müşterisi olan kişiler ise Ziraat Bankası mobil uygulaması Ziraat Mobil üzerinden kredi başvurusunu yapabilir.

Ziraat Bankası şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların banka hesapları olması durumunda gelir belgesiz olarak işlem yapabileceği gibi banka hesabı olmayan kişilere de destek vereceğini açıkladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR